reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
heh to nie jestem sama :-)ja to chociaz pianke z piwka wciagne jak mojemu nalewm niby ze taka miła jestem i sama proponuje ze mu przeleje browarka.A ostatno mam ochote na wisky z cola albo martini bianco A i w pubie blisko mojego domku robia super driny chodzi za mna taki cytrynowo mietowy z truskawą zapomnia.łam nazwy PYCHOTA
Marteczka23
Fan(ka)
Sabincia pozazdrościć takiego faceta!!!Brawa dla niego!Szalony(z miłości do ciebie i dzidzi),chce aktywnie uczestniczyć we wszystkim!Nadrabia tym zachowaniem za swoją matkę
Nawet nie wiesz jak ja bym chciała żeby mój mąż się tak wczuł,ale on jest za bardzo rozpieszczony i zajmuje się tylko tym co go interesuje w danym momencie,Gry,sport,tv,samochody na tym się kończy lista zainteresowań mojego panapłytkie i smutne!
Myślisz,że by umiał jakie ciuszki kupić???A tym bardziej nie wszedłby na forum gdzie roi się od samych babek i to ciężarnych
Nawet nie wiesz jak ja bym chciała żeby mój mąż się tak wczuł,ale on jest za bardzo rozpieszczony i zajmuje się tylko tym co go interesuje w danym momencie,Gry,sport,tv,samochody na tym się kończy lista zainteresowań mojego panapłytkie i smutne!
Myślisz,że by umiał jakie ciuszki kupić???A tym bardziej nie wszedłby na forum gdzie roi się od samych babek i to ciężarnych
Tak to prawda sama czasem nie wieże, że tak sie wczuł sam chciał sie zarejestrowac na forum w końcu to "my" jestesmy w ciazy nie tylko ja Akurat ja trafiłam na takiego co gry samochody go nie bardzo rajcuja ale kocha uwaga uwaga matematyke czego ja nie trawie Jestem z niego bardzo dumna dzielnie znosi moje nastroje napady histerii nawet paznokcie u stopek mi obcina bo jak on to stwierdził zginam sie wtedy i ugniatam Nikosia hehe
reklama
siwona
Zadomowiona(y)
Marteczka, widzę, że nasi panowie mają podobne priorytety w życiu domowym:--( mój tłumaczy, że musi się wyluzować na zapas, bo potem tylko obowiązki będą - eche, już to widzę Dzisiaj rozmyślał jak to będzie z Filipem olimpiadę oglądał i że musi nauczyć się spokojnie kibicować, żeby małemu do ucha nie krzyczeć! - po prostu rewelka
Podziel się: