reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Momo to wszytko zalezy od tego kiedy urodziłas pierwsza corcie:) ale nie będe się prześwietlać co do wieku:) kobiet o wiek się nie pyta:p

a co do spacerow to ja chetnie tylko niech ta wiosna 100% przyjdzie:)

a mieszkam w blokach kołoo domu kultury:)

wodze ze ostro dbacie o figure mi brzuszek został troszkę ciążowy ale motywacji na zrzucenie brak:)

reklama
Cześć :-)

Witam nową mamusie :-).

Momo ja trzymam z Tobą bo ja też z tych starszych :-);-).

Ja mam jutro wolne :-),i nic robić nie będę a co też mi sie coś od życia należy .
Idę poczytać co naskrobałyście :-).

Igorekkk Kamil chodzi jak opętany A ja przez niego zawału dostanę albo rozstroju żołądka bo jak widzę jak się chwieje w pobliżu np kantów to brrr A chodzi jak pijak :D
No widzisz Ania a ja to się staro czuje A jeszcze jak teraz siedze w domu i ludzi nie widzę to wogóle...

Witam :-)

AniaSm niby tak ,ja sie czuje średnio młodo :-):-D.Ale nie narzekam w sumie ,czasem coś zakłuje w boku ale dobrze jest :-);-):tak:.

Tonka to fakt ja też miałam nerwy jak zaczynał synek chodzić :-D.Dzieciaki tak chodzą jak pijane na początku.
Ale fajnie będziesz mieć ,bo wiosna za pasem to na spacerkach będzie sobie śmigał już sam :-).

A ja w sumie nie wiem co będę robić dziś .Coś muszę wymyślić :sorry2:.
Igorek przed chwilą sie rozpłakał ,ja się pytam co się stało a on mi mówi że miał zły sen :baffled:.Śniła mu się mucha i Go goniła :shocked2:.
On to ma jak był mały to mu się śniły pszczoły że Go atakują i się chował pod kołdrę.
Jeju jak on wtedy płakał :-(.
Tyle dobrze że już większy to mu wytłumaczę że czasem takie dziwne sny się śnią.Ale muchy nie gryzą i nic mu nie zrobią,gorzej było wtedy z pszczólkami :-).Bo one to gryzą i w tamtym roku Go dziabneła pszczólka no ale na niej stanoł :tak:.

Hej laseczki. Poczytałam co napisałyście ale napiszę później bo się Maciuś obudził.
p.s. Ja się czuję mega młodo:p a wyglądam jeszcze młodziej niż się czuję:p

Dobra teraz popiszę więcej.
Momo z miłą chęcią na aerobic pójdę tylko cholera pewnie się wygłupię, bo ja nie nadąrzam nigdy za tymi kobitkami wszystkimi:)

Tonka ale musi fajnie to wyglądać jak Kamilek tak chodzi, nagraj to koniecznie, później będziecie się z tego wszyscy razem śmiać. My mamy filmiki z takim ledwo dreptającym Wikim i za każdym razem jak oglądamy to lejemy z tego strasznie a Wiki ryczy, żze wzruszenia, że kiedyś był takim fajnym berbeciem:) Co do rolek, gdzieś pisałam, że uwielbiam. Jeszcze 2 lata temu jeździłam z Wikim i dzieciakami na piaskówce, z chęcią bym pojeździła, tylko jak tu Maćka zostawić:/

A jak chodzi o mojego męża to przy nim to czuje się na 12 lat, bo choć jest w moim wieku to takie duże dziecko jest:) Zresztą na 12 lat wyglądam :p A igorek mnie też czasami też gdzieś zakuje i w kręgosłupie łupnie:p

reklama
Do góry