reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Ammy to dużo zdrowia dla Jerzyka a tobie wytrwałości i powodzenia w pisaniu pracy ..

Witaj martynilla fajnie że do nas dołączyłaś :) napisz nam coś wiecej o sobie bo my tu juz sporo o sobie naskrobałyśmy, gdzie mieszkasz bo na naszym forum to kółka spacerowe się tworzą może dołączysz do którejś z nas ;)

momo1975 chętnie dołacze:) narazie mieszkamy w moscicach ale koło czerwca zamierzamy sie przeprowadzić do własnego mieszkania:)
hmmm... co by tu o mnie? wychowuje córeczkę , siedzę z nią sama w domu, maz pracuje, na szczęście popołudniami jest w domu:) czekam wiosny a teraz sledze i pilnuje córci bo wszędzie się wspina:)
a i mam 24 lata a raczej bede miec w czerwcu:)

Ostatnia edycja:
oj to wiekowa między nami przepaść to chyba nawet nie napiszę ile mam lat ale też mieszkam w mościcach wiec mozemy stworzyć spacerowy duet jak mieszkasz blisko mnie :D

Martynia witamy:)
Momo ale Ty za to młoda duchem jesteś i w tej dziedzinie niejedna nastolatka może Ci pozazdrościć:)
Tonka Ty wiesz, że ja Ci figury zazdroszczę, a waga to pewnie mięśnie w końcu cięższe są od tłuszczyku. U mnie występuje pociążowy zanik mięśni, zostały zwisy a raczej "uchwyty miłości" na szczęście mężowi się podobają:)

anrysa nie ma czego zazdrościć Jak się jest ubranym wiele można ukryć gorzej jak przyjdzie lato... Mi nadal zwisy zostały A brzuch mam fatalny między innymi rów po bliźnie robi robotę
Momo ja się zastanawiam nad tym czy iść na aerobik czy może zacząć biegać Chce też jeździć na rolkach ale nie bardzo umie :) tzn rolki już mam ale...
martyniiia witaj :) Widzę że momo znalazła koleżankę do spacerów A ja nadal sama...

:eek:nie no ja biegac to już raczej kondycji nie mam kiedys trochę biegałam ale mało jakos wielkich efektów nie widziałam a aerobik działa na wszystkie partie ciała więc na to bym si skusiła i nawet zadzwonie do nasz do szkoły i sie podpytam czy coś prowadzą i kiedy .. bo w czerwcu bedzie koniec roku i dupa blada a do wakacji to coż tym flakiem musze zrobic ;/

co do rolek to chyba bym umiała bo to podobnie jak na łyżwach się jeżdzi ale rolek to ja niestety nie mam ale kto wie moze ...

martynilla - mam dwie dziewczynki zosie i 10 letnia domi więc sobie wstępnie mozesz wyobrazić ile teoretycznie mogę mieć lat

reklama
momo, ależ marudzisz odnośnie wieku! ;) ja też mam 24 (ale rocznikowo już 25), jak martynia, ale czuję się... starsza. Bo małż 7 lat więcej ma. Mam nadzieję, że uda Ci się zgadać z Martynią na spacery, ja chwilowo muszę cholera wyjechać do NS bo nie daję rady ciągnąć magisterki i opieki nad Jurkiem :/

Fajnie, że coś się rozruszał wątek tarnowski;czyżby to wpływ gorszej pogody? Ja siedzę właśnie na uczelni i przeklinam panie z dziekanatu - specjalnie dziś jeździłam, żeby załatwić parę spraw i akurat dziś kobitka od mojego kierunku nieobecna a pozostałe rozkładają ręce. Teraz pozostało mi poczekać na dziekana - kwitnąć do 14... A mój mały Jerzyk z chorą babcią został...

Dziewczyny, zamiast aerobiku proponuję energiczne i długie spacery z dzieciaczkami i zabawy siłowe :p

Do góry