Ammy- to jednak Cię nie kojarze, :-) myslalam ze chodzimy do tego samego lekarza do Triady ale nie...
No jasne ze mozemy sie spotkac na zajęciach ? A dowiadywalas sie ile wczesniej trzeba sie zapisac ? A od ktorego tygodnia chcesz zacząc chodzic ? Ja myslalam tak od 28
Basen odkryty to jest jakas alternatywa ale w sumie pewnie duuuuzo ludu. W moscicach zadko bywam. Chyba ze przejazdem , ale teraz to tez juz nie.
Czyli masz problem z cisnieniem ? a wczesniej tez miałas ? Ja wlasnie lecze sie od 2, 3 lat na nadcisnienie . Teraz w ciazy jakby sie troche uspokoiło , nie biore tabletek ale lekarz ciągle mnie uczula i straszy szpitalem i cesarka :/
To fajnie ( nie to ze lezalas bo cos Ci było ) ze miałas przedsmak jak jest w Nowym szpitalu... Ja sie nasłuchałam roznych opini . Jak narazie stawiam na Stary bo stamtąd mój gin.
A co pisania postów to tez tak nieraz mi sie zdarzylo i byłam tak wsciekla ze juz nie pisałam drugi raz
A powiedz mi jeszcze ile prztyłas ? ja 2 kg od początku i tak sobie mysle ze cosik mało , ale gin mowi ze ok!
;-) Ja chodze do Triady do doktor Doroty Gałki
W zajecia w szokle Pani Eli Skrzyniarz jest zaplanowana wycieczka na porodówkę nowego szpitala i Pani Ela daje namiary na położna która prowadzi wycieczki do starego szpitala. ;-)
Pozdrawiam