reklama
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Ale szalejecie z postami, nie doczytam, oj nie doczytam :-)
W niedzielę znów wybywam do W. na 2 tygodnie, a międzyczasie wizyta na badania w Gliwicach.
Mój synek ostatnio ma jakieś napady gryzienia wszystkiego, czego nie trzeba. Dzisiaj pogryzł kawałek kubka porcelanowego, Na pytanie, co gryzie, odpowiedział, że rodzynkę. Dałam mu gryzaczek, już nie mam pomysłu na jego szalone pomysły.
W niedzielę znów wybywam do W. na 2 tygodnie, a międzyczasie wizyta na badania w Gliwicach.
Mój synek ostatnio ma jakieś napady gryzienia wszystkiego, czego nie trzeba. Dzisiaj pogryzł kawałek kubka porcelanowego, Na pytanie, co gryzie, odpowiedział, że rodzynkę. Dałam mu gryzaczek, już nie mam pomysłu na jego szalone pomysły.
Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
a mnie wziął power i posprzątalam dzieciom caly pokojDoma mi troszkę pomagałazrobiliśmy też przemeblowanie małe no i przy okazji powyrzucaliśmy dwie reklamówy rzeczyskąd to się wszystko zbiera skoro ja regularnie wyrzucam:---(
a teraz oni ogladaja bajkę a ja do was zajrzalam
a teraz oni ogladaja bajkę a ja do was zajrzalam
Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
oo kurcze Marlenka to nie wesoło
ja jak byłam mala ugryzlam szklankę, oczywiście przypadkowonieźle rodzicow nastraszyłam no i siebie teżale najgorzej strachu zjadlam jak mialam około 4 latek i suszyliśmy wlosy suszarką i moj tato wyszedł do toalety a ja mialam ja trzymać chwilkę i zaczęła mi się palić w rękach
ja jak byłam mala ugryzlam szklankę, oczywiście przypadkowonieźle rodzicow nastraszyłam no i siebie teżale najgorzej strachu zjadlam jak mialam około 4 latek i suszyliśmy wlosy suszarką i moj tato wyszedł do toalety a ja mialam ja trzymać chwilkę i zaczęła mi się palić w rękach
madzikm
Mamy lutowe'07
aguniaTY nawet w niedzielę masz powera
w pracy to chyba będzie z Ciebie najbardziej wydajny pracownik
a prezentów u nas nie taka moc bo gości mało
Kondzioszka będzie się miał czym pochwalić;-)
lenaindiana ładna jest faktyczniewidziałam na żywca u znajomych, kupili synkowi do pokoju:-)
mrowaa te komody mamut, szafa pakowne są?
w pracy to chyba będzie z Ciebie najbardziej wydajny pracownik
a prezentów u nas nie taka moc bo gości mało
Kondzioszka będzie się miał czym pochwalić;-)
lenaindiana ładna jest faktyczniewidziałam na żywca u znajomych, kupili synkowi do pokoju:-)
mrowaa te komody mamut, szafa pakowne są?
mój mąż się pyta czemu do niego nie zagadałaś?
Ja wstydliwa jestem:-)
Dziś wystarczyły tik-taki
E, to luzik
Madizkm pakowane sa w pudła i trzeba je skrecic w domu one sa drewniane nie plastikowe jak stól i stolik nocny. dawaj foty ;-)
Kasiu ty psuju;-)a kiedy nastepne przedstawienie ? tak samo jak w tamtym roku raz w miesiacu bedzie?
Nie powiem, Kondzik z Mela obłowili sie w prezenty i wreszcie po urodzinkach uffff
Kasiu ty psuju;-)a kiedy nastepne przedstawienie ? tak samo jak w tamtym roku raz w miesiacu bedzie?
Nie powiem, Kondzik z Mela obłowili sie w prezenty i wreszcie po urodzinkach uffff
reklama
crunch
Fanka BB :)
Hejka
wpadam żeby złożyć spóźnione (ale jakże szczerze) życzenia
KONDZIOSZCE I ZUZI - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, SPEŁNIENIA MARZEŃ I UŚMIECHNIĘTEJ BUZI
dzięki za miły wieczór dziewczynki :-)
Kasia - to jeszcze zdążyłaś zdemolować łazienkę
kasiade szkoda, że Cie nie było...
właściwie to nie wie co mam jeszcze pisać...bo padam
do jutra kobitki, spokojnej nocy:-)
wpadam żeby złożyć spóźnione (ale jakże szczerze) życzenia
KONDZIOSZCE I ZUZI - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, SPEŁNIENIA MARZEŃ I UŚMIECHNIĘTEJ BUZI
dzięki za miły wieczór dziewczynki :-)
Kasia - to jeszcze zdążyłaś zdemolować łazienkę
kasiade szkoda, że Cie nie było...
właściwie to nie wie co mam jeszcze pisać...bo padam
do jutra kobitki, spokojnej nocy:-)