reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Ale szalejecie z postami, nie doczytam, oj nie doczytam :-)

W niedzielę znów wybywam do W. na 2 tygodnie, a międzyczasie wizyta na badania w Gliwicach.

Mój synek ostatnio ma jakieś napady gryzienia wszystkiego, czego nie trzeba. Dzisiaj pogryzł kawałek kubka porcelanowego, Na pytanie, co gryzie, odpowiedział, że rodzynkę. :szok::szok: Dałam mu gryzaczek, już nie mam pomysłu na jego szalone pomysły.

:-):-):-):-):-):-)Dla Konradka i Zuzi
100 lat i wszystkiego najlepszego
z okazji urodzinek :-):-):-):-):-)

a mnie wziął power i posprzątalam dzieciom caly pokoj:-DDoma mi troszkę pomagała:rofl2::rofl2:zrobiliśmy też przemeblowanie małe no i przy okazji powyrzucaliśmy dwie reklamówy rzeczy:szok::szok::szok:skąd to się wszystko zbiera skoro ja regularnie wyrzucam:-:)-:)-(
a teraz oni ogladaja bajkę a ja do was zajrzalam:rofl2:

oo kurcze Marlenka to nie wesoło:szok::szok::szok::szok::szok:
ja jak byłam mala ugryzlam szklankę, oczywiście przypadkowo:szok:nieźle rodzicow nastraszyłam no i siebie też:crazy::crazy:ale najgorzej strachu zjadlam jak mialam około 4 latek i suszyliśmy wlosy suszarką i moj tato wyszedł do toalety a ja mialam ja trzymać chwilkę i zaczęła mi się palić w rękach:szok::szok::szok:

aguniaTY nawet w niedzielę masz powera:confused:
w pracy to chyba będzie z Ciebie najbardziej wydajny pracownik:tak:
a prezentów u nas nie taka moc bo gości mało:-D
Kondzioszka będzie się miał czym pochwalić;-)

lenaindiana ładna jest faktycznie:tak:widziałam na żywca u znajomych, kupili synkowi do pokoju:-)

mrowaa te komody mamut, szafa pakowne są?

Madizkm pakowane sa w pudła i trzeba je skrecic w domu:tak: one sa drewniane nie plastikowe jak stól i stolik nocny. dawaj foty ;-)
Kasiu ty psuju;-)a kiedy nastepne przedstawienie ? tak samo jak w tamtym roku raz w miesiacu bedzie?

Nie powiem, Kondzik z Mela obłowili sie w prezenty:sorry2: i wreszcie po urodzinkach uffff

jak zwykle popisałyście :)

Dla Zuzi 100 lat super udanego życia, a na najbliższy roczek, żeby się fajnie w nowym mieszkanku mieszkało i super grupy w nowym przedszkolu :)

dobrej nocki!

reklama
Hejka
wpadam żeby złożyć spóźnione (ale jakże szczerze) życzenia

KONDZIOSZCE I ZUZI - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, SPEŁNIENIA MARZEŃ I UŚMIECHNIĘTEJ BUZI
happy_birthday.jpg

dzięki za miły wieczór dziewczynki :-)
Kasia - to jeszcze zdążyłaś zdemolować łazienkę :-D:-D:-D
kasiade szkoda, że Cie nie było...
właściwie to nie wie co mam jeszcze pisać...bo padam :rofl2:
do jutra kobitki, spokojnej nocy:-)

Do góry