reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Witam!

ale tu okazji do świętowania:-)

Buziak dla Olguni!:-)

Dla Kondziuszka i Zuzi samych radosnych dni! Żeby wyrośli na dobrych ludzi i mieli prawdziwych przyjaciół

hej :-)
Zuziu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
happy-birthday-with-balloons.gif

lenaa pochwalisz się mebelkami Julki? :-) ja szukam inspiracji...

mrowau Was mamut się sprawdza? zadowolona jesteś?
w tamtym roku miałam tak impreże dzień po dniu - trochę męczące, nie?;-)

U nas skończyło się o 21. Jublilatka nakręcona do ostatniej minuty:-)

aguniaprzed ekoskórą to ja ostrzegam:no: nasza my 3,5 roku i nadaje się do wymiany:dry:

Dziewczyny Nikia dzwoniła do mnie. Poszła z dzieciaczkami do parku. Mówiła, żeby napisać na forum - moze ktoś sie jeszcze wybierze ;-)

Wróciłyśmy ;-)Spotkałam Kasię z Mikusiem :tak:Przedstawienie fajne, szkoda że K miała dziś focha i nie chciała wejść na scenę :baffled::-D

Wczoraj wieczorem jak się kąpałam zepsułam prysznic :szok: urwałam tą wajchę od kranu :crazy: i musi być zakręcony główny zawór wody bo się leje cały czas :baffled: T bawi się w od rana hydraulika :szok: musiał jakieś części dokupić i cała niedziela rozwalona :angry:

Dla Zuzi najlepsze życzenia urodzinowe - buziaczki
urodziny2.jpg

Ostatnia edycja:
Madizkm u nas mamut sie sprawdził:tak:
Agunia bo my chcemy nadal obchodzic roczek;-):-D:-pi zyczniaa zbierac;-)
Kasiu to Karolka dorobiła tacie roboty:sorry2::-p i jak naprawił?
Beti jak Kuba?

Zuziu Najlepszego z okazji urodzinek obys zawsze była radosna i uśmiechnieta:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

U nas ciag dalszy imprez;-) jedni goscie pojechali po 13 a teraz czekamy na kolejna partie;-)ja lubie gosci wiec mnie to nie przeszkadza;-):rofl2:

reklama
Do góry