reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

hej dziewczyny. Mam do Was małe pytanko. Pasowałoby iśc juz na 1-szą wizytę u gina.... ale...
Z pierwszą ciążą chodziłam do dr Rytwińskiej. Naprawde bardzo bardzo fajnie poprowadziła mi ciążę, nie miałam nic do niej.. ale ile się o niej teraz nasłuchałam... to chyba już do niej nie pójdę... ludzie się zmieniają, a ja jej nie widziałam dobre 5 lat :-(
Kogo polecicie? Chciałam iść do dr Koteckiego. On przyjmował mój 1-szy poród, gdyby nie on to nie wiem czy byśmy oboje (ja i synek) przeżyli. Akurat Rytwińska wtedy miała cesarkę. Sama nie wiem co robić... :(

reklama
Tyśka większość z nas chodzi do Sak, ale dostać się do niej to nie lada wyczyn.Zawsze możesz próbować.Przyjmuje na Nowym Świecie.

Hejka!!! witam porannie!!!

Dziś koniec roku szkolnego.

Karolcia to super macie z tym wyjazdem;-)oby pogoda tylko dopisała:tak::tak:a Dawida bierzesz???Bardzo fajne te domki:happy2:
Dawid był kierownika i powiedział mu że przez 2 miesiące nie ma szans na urlop. Może w takim układzie we wrześniu pojedziemy na tydzień nad morze.

Karolcia fontannę powinnaś znać ;-)

My dzisiaj jedziemy do BB bo w niedzielę chrzciny :happy2:
Tak mi się wydawało że jakaś znajoma :-)

Anita u mnie jest ten problem ze Borys zasypia ze smokiem , bez tego ani rusz , wyciągam mu potem ale jak się przebudzi to płacze , albo jak mu wypadnie :no: No i budzi się tak co 2-3 godziny . Kiedy w końcu prześpi całą noc ????:confused:

Tyśka ja chodziłam do Baryły i bardzo sobie chwalę , Nie miałam żadnych komplikacji więc nie wiem na ile jest dobrym lekarzem ale zlecała dużo badań , była dokładna i odpowiadała konkretnie na moje pytania . Odbierała mój poród a potem zaglądała na salę czy wszystko ok .

witam porannie:-)
pogoda sie zapowiada ładnie ale pewnie sie zepsuje..

karolcia zazdroszczę wyjazdu:tak: ale sobie odpoczniecie:tak: a domek fajny:-)

Tyska witaj:-) gratuluje i życze spokojnych 8 mies..

madzikm zszokowałas mnie swoim zawodem:-D

dzieki za rady w sprawie kubków:-) wczoraj był upał i byliśmy na świezym powietrzu pół dnia a Oski wypił 2 łyki picia:baffled:

my jestesmy od 7 na nogach, juz ugotowałam obiadek Oskiemu;-)
My wstaliśmy przed 6. Matuś ostatnio szaleje ze wstawianiem więc zaczęłam go kłaść o 22, ale teraz wstaje przed 6.czyli 30 min wcześniej niż ostatnio więc pewnie wrócimy do usypiania o 21.

A pogoda zaczyna faktycznie szwankować. Straszna duchota jest a jedziemy z Dominikiem do Krakowa :baffled: Mam nadzieję że nie będzie padać przynajmniej do naszej powrotnej jazdy pociągiem.

Karola ale masz przebiegłego tatę :tak:cena rewelacja ...
Ja bym wyskoczyła gdzieś na weekend , macie jakieś sprawdzone miejsca ? ?
Mój tata jak to mówią jest bardzo obrotny. Kiedyś podobało mu się bardzo auto jakiegoś gościa i któregoś dnia zagadal z nim i chociaż facet strasznie upierał się nie chciał go sprzedać to 2 dni później zadzwonił do taty że jednak chce. Kupił go taniej niż sam proponowa. :-) Ale nie jest jakiś upierdliwy. Ludzie naprawdę go lubia i cenia.

hej dziewczyny. Mam do Was małe pytanko. Pasowałoby iśc juz na 1-szą wizytę u gina.... ale...
Z pierwszą ciążą chodziłam do dr Rytwińskiej. Naprawde bardzo bardzo fajnie poprowadziła mi ciążę, nie miałam nic do niej.. ale ile się o niej teraz nasłuchałam... to chyba już do niej nie pójdę... ludzie się zmieniają, a ja jej nie widziałam dobre 5 lat :-(
Kogo polecicie? Chciałam iść do dr Koteckiego. On przyjmował mój 1-szy poród, gdyby nie on to nie wiem czy byśmy oboje (ja i synek) przeżyli. Akurat Rytwińska wtedy miała cesarkę. Sama nie wiem co robić... :(
Tyska aj chodziłąm obie ciaze do koteckiego i byłam zadowolona i nadal jestem;-)
a o Rytwińskij nie mam zbyt dobrego zdania:no: miałam z nia oczynienia pryz obu ciazach i nigdy wiecej:no::wściekła/y:
zależy tez gdzie chcesz rodzic czy an starym czy nowym to wtedy wybierz lekarza z tego szpitala w którym bedizesz rodzic:tak:
Dziewczyny teraz pisały z nowego szpitala ginów;-)

Mini ja bym poczekala na odpowiedni moment odsmoczenia ;-) Kondzik odsmoczył sie sam po zmianie an nowego smoczka jak miał 8 miesiecy a Mela na 2 lata;-)

Byłam wczoraj z nimi na błogoslawieństwie dzieci i Kondziorro usnala tradycyjnie w Kociele i przespał cała czas:-p a mela sypała ladnie dzisiaj tez idziemy bo u ans jest podziekowani zawsze w piatki i o jeden dzien dłzuej sie sypie hehe;-)

Ile kosztuje wizyta u tej Sak ??

Anita on już od dawna nic w nocy nie je , jak skonczył chyba 4 miesiące to w nocy pił tylko herbatkę , i tak się nauczył ze budził się co godzinę po to żeby napić się łyka :baffled: jak odstawiłam herbatkę to spał ładnie z jedną pobudką na smoka , a teraz już coraz ich więcej . Może to tylko zęby ??

Karola :-D :-D:-D tak żal mu było włosów czy płakał ze szcześcia ??

reklama
Do góry