reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

widze z ei tak by nic ze spotkania nie wyszło:-p ale mnie tak plecy strasznie bola ze lepiej nie móiwc:baffled: chyba po tym myciu okien u bratowej mnie wzieło:eek::confused2::-)
Agunia nie pękaj mysle ze jeszcze nie raz sie spotkamy:tak: jakby co zapraszam do mnie:-)
Mini witaj i napisz nam cos o sobie

reklama
Mrówa pewnie Cie gdzieś zawiało..:baffled: Mężulek Cie musi wymasowac wieczorkiem i bedzie ok :tak::-)
Agunia jeszcze nie jedna okazja bedzie do spotkania :tak:
Kasiu Kuba dobrze :tak: Własnie próbuję go do wanny zwabić, ale oczywiście ma 1500 innych rzeczy na głowie jeszcze :tak:

hello lejdis:-)

szkoda że ze spotkania nici :-( będzie jeszcze okazja Agunia nie przejmuj się tak bardzo
mrowa no faktycznie chyba pomyliłam wątki:sorry::zawstydzona/y::-D
Anita a ty gdzie zniknęłaś?

witam nową mamusię :-)

zmykam pisać :baffled:

:szok::szok::szok: A co tu taka cisza???

Karolka wczoraj zaczęła mi trochę kaszleć i została dziś z Tomkiem a na jutro zamówiłam teściową ;-) Mam nadzieję ze jej przez weekend przejdzie :tak:
W sumie dzielnie się trzymała od stycznia :-)

Gdzie jesteście? :eek:;-)

ja sie melduje:-)
Kasiu zdrówka dla Karolki dobrze ze teściwoa zaklepana;-):-D
Beti i jak zaciagnełas Kube do kapania?

dzis ide z Mela do laryngologa w zwiazku z powiekszonym migdałem:baffled:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny , dzięki za przyjęcie :-D
Dużo chyba nas tu jest ? czy mnie się tylko tak zdaję ????

Jestem sobie z Tarnowa , niegdyś mieszkałam na do prochowni , teraz okupuje kolonie kolejową .
Mam jak widać w suwaczku rocznego synka i w tym momencie jestem na wychowawczym .
Czy mogły byście też w skrócie się przedstawić bo nie dam chyba rady przeczytać całego forum :zawstydzona/y:

Duuuuuużo zdrówka dla dzieciaczków

Mini ja też pochodzę z Do Prochowni ;-) Teraz okolice ;-)Jak masz na imię?
Ja mam Karolinkę we wrześniu skończy 4 lata :-) Pracuję :-)
Jest nas tu trochę ale jak widzisz ostatnio ruch marny :-D;-)

Mrowa zdrówka dla Melci :-)
Do kitu z tą pogodą :wściekła/y:

reklama
Do góry