reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Agatka a gdzie kupowaliscie łózko??

my nasze to co widzialas w Abrze i nawet jest ok. zadowoleni jestesmy z niego.

to znaczy mnie się marzy takie łózko sypialniane, i prawdziwa sypialnia ale to raczej nie w bloku , bo warunków na to brak:rofl2:

Melduję się po urodzinach u Babci. Fajnie było, choć Olgusia zmęczona i troszkę przestraszona takiej ilości gości:sorry2:

Na otwartym, to musiałaby jakaś pierwsza na wątku zrobić, bo ja tu późno trafiłam.
A na zamkniętym nie ma problemu, żeby założyć.

Ania, tu każdy może założyć całkiem nowy wątek:tak:
Ja proponuje jednak zamknięty (jeśli jest taka możliwość) - nie każdy musi znać moja datę urodzenia:blink:

Kasiade super ze urodzinki u babciu udane :-)
Duza buzka dla Olguni na kolejny miesiączek
015.gif

Konradku wszystkiego najcudowniejszego z okazji 1 urodzinek
014.gif
014.gif
014.gif

Ależ tutaj dzisiaj cisza dziewczynki.
Widać że wszystkie na urodzinach albo imprezach rodzinnych :-):-D
Ale macie fajnie :zawstydzona/y:;-) Mi się jak pisałam wcześniej zaczynają za tydzień (już w srodę znaczy ale w sobotkę impra):-D

Widzę że na teatrzyku będzie Was troszkę. "Moja" niunia też będzie. Zresztą na każdym jest. Szkoda tylko że cioci z nią nie będzie :sorry2:

Żegnam się z Wami i życzę miłego sobotniego późnego wieczorku :rofl2:

reklama
Odkad przestał działać noworodek zupełnie nie wiem co na forum sie dzieje. Jakieś nowe postacie się pojawiły.

KasiaDe duża ta Twoja Olga? Tak z ciekawości pytam, bo ona jest najblizej wiekiem z moim Antosiem :-)

Do góry