reklama
brylancik22
Fanka BB :)
To super że plany są :-)
Igi to u was tak jak i u nas tzn my w domku a mężulek całymi dniami w pracy, ech życie.... tak jak mówisz
Igi to u was tak jak i u nas tzn my w domku a mężulek całymi dniami w pracy, ech życie.... tak jak mówisz
brylancik22
Arwen tak dają i z tego co wiem to nawt 2 bo kupmele moje tez rodziły w tamtym roku w lutym i dostały po dwie a nas to szczęście omineło i dostaliśmy jedną ale i tak dobre i to :-)
tonka
Arwen ja leżałam dzień przed na patologii to była środa i wyszłam w poniedziałek, ale zazwyczaj leży się 3 dni i puszczają a mi Kacalski źle wpisał i leżałam 5 ;-)
A paczki owszem dają W mojej o ile dobrze pamiętam był mały sudocerm, mała woda mineralna, jakieś książeczki, czapeczka. W każdym razie takie gówienka, a dane personalne poszły w świat i długo byłam męczona telefonami z super ofertami dla maluchów
A paczki owszem dają W mojej o ile dobrze pamiętam był mały sudocerm, mała woda mineralna, jakieś książeczki, czapeczka. W każdym razie takie gówienka, a dane personalne poszły w świat i długo byłam męczona telefonami z super ofertami dla maluchów
Cześć, jestem nowa na waszym forum, w grudniu zostanę po raz pierwszy mamą. W związku z tym mam pytanie do doświadczonych tarnowskich mam - czy i gdzie robiłyście USG 3d/4d (i czy polecacie) oraz którą szkołę rodzenia w Tarnowie polecacie/odradzacie.
Z góry dziękuje za wszelkie rady
Z góry dziękuje za wszelkie rady
AniaSm
hej
phoney witaj , ja robiła usg na słonecznej w centermedzie i zadowolona byłam z pani doktor bardzo więc polecam
Anrysa i co zobaczyłaś oglądając suwaki?? :-)
tonka to już 13 tydzień czyli tak naprawde to 14 ale szybciutko to zleci
phoney witaj , ja robiła usg na słonecznej w centermedzie i zadowolona byłam z pani doktor bardzo więc polecam
Anrysa i co zobaczyłaś oglądając suwaki?? :-)
tonka to już 13 tydzień czyli tak naprawde to 14 ale szybciutko to zleci
reklama
brylancik22
Witaj phoney :-)
ja robiłam usg w vivamed na goldhamera i zadowolona też byłam i polecam bo super sprawa, widać extra całą dzidzie, ale z tego co wiem to tam najtaniej nie było bo płaciłam za 4d chyba 300zł a za 3 d było chyba 200
ja robiłam usg w vivamed na goldhamera i zadowolona też byłam i polecam bo super sprawa, widać extra całą dzidzie, ale z tego co wiem to tam najtaniej nie było bo płaciłam za 4d chyba 300zł a za 3 d było chyba 200