reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Tonka fajowy suwaczek :-):-):-).

Brylancik ,faktycznie połowa wakacji za nami a ja to tylko praca :baffled:.
Ech życie...

Choć mam nadzieje że gdzieś wyskoczymy mimo wszystko na parę dni :tak:.

reklama
czesc dziewczyny

Tonka gratulacje jak samopoczucie?
Mam do ciebie pytanie ile lezała, bo z tego co pamietm to miasac cc. A czy na starym tez daja jakies paczki dla niemowlakow tak jak na nowym. ja juz pomalu ma stresa

Arwen tak dają i z tego co wiem to nawt 2 bo kupmele moje tez rodziły w tamtym roku w lutym i dostały po dwie a nas to szczęście omineło i dostaliśmy jedną ale i tak dobre i to :-)

Arwen ja leżałam dzień przed na patologii to była środa i wyszłam w poniedziałek, ale zazwyczaj leży się 3 dni i puszczają a mi Kacalski źle wpisał i leżałam 5 ;-)
A paczki owszem dają W mojej o ile dobrze pamiętam był mały sudocerm, mała woda mineralna, jakieś książeczki, czapeczka. W każdym razie takie gówienka, a dane personalne poszły w świat i długo byłam męczona telefonami z super ofertami dla maluchów

Cześć, jestem nowa na waszym forum, w grudniu zostanę po raz pierwszy mamą. W związku z tym mam pytanie do doświadczonych tarnowskich mam - czy i gdzie robiłyście USG 3d/4d (i czy polecacie) oraz którą szkołę rodzenia w Tarnowie polecacie/odradzacie.
Z góry dziękuje za wszelkie rady :)

hej
phoney witaj , ja robiła usg na słonecznej w centermedzie i zadowolona byłam z pani doktor bardzo więc polecam
Anrysa i co zobaczyłaś oglądając suwaki?? :-):-D
tonka to już 13 tydzień czyli tak naprawde to 14 :szok::tak: ale szybciutko to zleci

reklama
Witaj phoney :-)
ja robiłam usg w vivamed na goldhamera i zadowolona też byłam i polecam bo super sprawa, widać extra całą dzidzie, ale z tego co wiem to tam najtaniej nie było bo płaciłam za 4d chyba 300zł a za 3 d było chyba 200

Do góry