reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Igorek już dużo lepiej, tylko moją mamę zaraził i mam wyrzutu sumienia. Bo moja mama to staruszka ma już prawie 71 lat i kurde dla niej każda choroba też nie jest niczym przyjemnym.
A wiesz, że moja mama czesto chodzi do tego sklepu, w którym pracujesz. Jak będzie tam coś fajnego to dawaj cynka:)
Co do małżeńskich wpadek, heh ja tam wpadki uwielbiam:) Najgorsze, że mój mąż chodzi za mną od tygodnia i ciągle pyta kiedy w końcu będę mogła. Aż strach pomyśleć co będzie jak będę już mogła rzeczywiście. Ja już mu powiedziałam żeby kupił zapas gumek tak na pół roku:p

reklama
Anrysa hehe ciekawe czy znam z widzenia Twoja mamę :-)

Szkoda Twojej mamy kurcze ,ale już jest u Ciebie w domu synek ?

Ja tam wpadek nie lubię :-),a gumki nich chłopina kupi ,i tak jak piszesz na parę miesięcy :-D

Się będzie działo w Waszej sypialni:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
No pewnie będzie się działo, znając mojego męża.;-) A wiesz my to w sumie 2 wpadki zaliczyliśmy, bo Wiki był totalną wpadką, a z Maciusiem było tak, że nie planowaliśmy jeszcze teraz,myśleliśmy tak o wakacjach raczej żeby coś popróbować, przestałam brać tabletki bo musiałam ze względu na chorobę, a stwierdziliśmy, że jak będzie to będzie no i praktycznie od razu było:) Jeszcze pamiętam jak dziś, jak byłam pewna, że już jestem po owu a tu masz niespodziewankę:)
A moja mama podobna do mnie:) Mała, czarne włosy:) Dzwoniłam dzisiaj do niej i mówiła, że ma tylko katar ufff:) A Wiki od wczoraj w domku:)

Anrysa może wykukam Twoją mame ;-)

I dobrze że tylko ma katar :-)

Ech ja też chciałam wpaść na samym początku naszego małżeństwa ale się nie udawało :no:jeśli to oczywiście można nazwać wpadka :-).

Ale mam mojego małego rozbujnika po długich staraniach i bardzo się cieszę :-).
Pewnie gdym zaszła dużo wcześniej tak jak chciałam to na pewno bym miała dwójeczkę a tak to chyba będzie jedynak :tak:.

Igorek przecież jeszcze masz dużo czasu, możesz i trójkę jeszcze urodzić:p No ale wiem jak to jest. Tak się tylko mówi a gorzej wykonać. Zresztą finanse też swoje robią:/

reklama
Ania no suwczek śliczny:) A Kubuś taki wesolutki, aż się mu oczy śmieją:)
Igorek to do roboty a nie się ociągać, bierz męża na warsztat w weekend:p Cierpliwość sama przyjdzie:))))

Do góry