reklama
Dziekuje bardzo
Juz dzwniłam do Center medu umówiłam się ,bardzo Wam dziękuję
Mieszkanie mamy na Bitwy pod Studziankami to jest koło takiego dużego zbiornika wody z wyglądu grzyba przypominającego
A córeczki mam dwie jedna ma na imie Wiktoria i ma 2,5 roku a druga ma na imie Madzia i ma 5 latek
Mieszkanie mamy na Bitwy pod Studziankami to jest koło takiego dużego zbiornika wody z wyglądu grzyba przypominającego
A córeczki mam dwie jedna ma na imie Wiktoria i ma 2,5 roku a druga ma na imie Madzia i ma 5 latek
AgataX witaj :-) Widzę ze już wybrałaś lekarza ;-) ale jakby coś to tu można znaleźć opinię
'tarnów' w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
'tarnów' w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
bry :-)
Agatax w sprawie lekarzy nie pomogę niestety ale widzę że sprawa nie aktualna bo już znalazłaś to kiedy się sprowadzasz? będziemy sąsiadkami :-)
Planuje za jakiś tydzień, na stałe już ,teraz cały czas rzeczy zawozimy.Bardzo się cieszę że już będę miła kogoś znajomego
Zapisuje córeczke do przedszkola tam niedleko bloku mojego,nie pamietam nr ani ulicy,trudno mi mówic narazie o okolicy bo nie znma ,ale jak zamieszkam to sie w temacie bede odnajdywała
pozdrawiam Was wszytkie i czy będę mogła Was się czasmi poradzić??? Wszystkie widzę ,że jesteście z Tarnowa,nie czytałam Was bo dużo tego ,wiec nie gniewajcie się jak pytania będę zadawała ok???
miego dnia
aha mam 27lat i jestem z zawodu pielegniarką a mój mąż mundurowy
przyszla80
Początkująca w BB
Helloł :-)
Agata - jeśli to przedszkole w takim niskim budynku to moja córa też tam chodzi Powodzenia w przeprowadzce :-)
Nową koleżanke sobie przygruchałyście dziewczynki,uważaj Agatax bo jak bedziesz miała swoje zdanie to nie wiejdziesz w ich ,,paczke,,,a one i tak juz tu nie pisza z tego co widze to sobie oszczędź dziewczyno, a ja nie będę płakać i tak nudami wiało ,mam nadziję,że nie będę taka nudną matką jak Wy wszystie,to żegnam was żeby nie bylo,że nie mam ambicji bo mam wiecej niż wy wszytkie razem wzięte,, wielkie mamusie,,,hahahahah Pa Pa Pa na zawsze
reklama
ten grzyb to tzw." bania"Dziekuje bardzo