reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
obecnoś obowiazkowa - rynek, okolice trzech Słońc ok.20
ania.chlopcy
nikia Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. A spotkanie parkowe odpada, bo jutro wracamy do Krakowa.
Massiek
Kasia no wiesz palić grilla i to jeszcze z mężem a fe wstydź się
Nikia ale pyszności zaserwowałaś fiu fiu ;-)
Mini ja też trzymam kciuki za jazdy
Karola ale się uśmiałam z tej średniej wieku na Twojej jutrzejszej imprezie zapowiada się niezły czad :-):-)
Nikia ale pyszności zaserwowałaś fiu fiu ;-)
Mini ja też trzymam kciuki za jazdy
Karola ale się uśmiałam z tej średniej wieku na Twojej jutrzejszej imprezie zapowiada się niezły czad :-):-)
Massiek
A my od dzisiaj oficjalnie zaczynamy się urlopować:-):-):-)
Młody mi już dzisiaj przed 21 padł pewnie w przedszkolu nie za wiele pospał więc ma luzy
Chciałam się Wam pochwalić Adik tydzień temu nauczył się pięknie wymawiać r tak je teraz podkreśla w każdym słowie że czasem to mamy z niego niezłą polewkę nawet w słowach gdzie je L zamienia je na R żeby się pochwalić że już umie mam nadzieję że mu tak nie zostanie
Młody mi już dzisiaj przed 21 padł pewnie w przedszkolu nie za wiele pospał więc ma luzy
Chciałam się Wam pochwalić Adik tydzień temu nauczył się pięknie wymawiać r tak je teraz podkreśla w każdym słowie że czasem to mamy z niego niezłą polewkę nawet w słowach gdzie je L zamienia je na R żeby się pochwalić że już umie mam nadzieję że mu tak nie zostanie
Massiek
łeee grill nie możecie sobie jakiś lepszych rozrywek zapewnić ;-)no bry bry
nic dzisiaj nie załatwiłam w mieście..urzędnicy nie sprzyjali
potem jak juz sie odgrzebalam z robotą pojechalismy nad staw do kolegi na imprezkę no ale grilla też zapalili no to wiecie powiało nudą;-) eh ja to mam życie..idę się pochlastać
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Dzisiaj wyjątkowo szybko udało mi się wykąpać chłopców bo Dominik chwilę po 20. już spał ale Matuś coś ma problem. A do tego po południu zagorączkował
reklama
Massiek
zastanowiłam się i chyba nie będę tak robić nie chce być dziwna, tak ja Tygratuluje Adikowina pewno zacznie poprawnie mówić wkrótce
(chociaż jak już temat schodzi na dzieci to sie ciulowo robi więc podczytywaczom sie moze nudzić..nie możemy tak robić Massiek, nie możemy bo zrobisz się dziwna jak ja..)