reklama
Mini55
&&&&&
Właśnie dziś zaliczyłam półmetek także muszę to oblaćMini drże poodzenia!!! a ile juz jazd zaliczyłas?
To gdzie i o której się spotykamy? I kto w końcu będzie, bo nie chciałabym żeby się okazało że sama dotrę.
Dziewczyny a słyszałyście o piwnicy tarnowskiej ? Jakaś nowa knajpa zaraz obok Oskara . Podobno całkiem tam fajne.... i mają ogródek
Agunia no tak trochę późno ale mogę tylko tak albo o 8 rano w zależności jak mój mąż pracuje . Ale przynajmniej nie ma takiego ruchu na drogach i się nie stresuje tak bardzoMini póżno masz te jazdya ilejuż przejeździłas
Nikia 100 lat i wszystkiego co najlepsze!!
No to idę sprzątać to mieszkanie :-------(
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Kupiłam dzisiaj Matusiowi nowy fotelik a jego stary póki co schowałam. Nie bardzo miał ochotę na zmiany i nawet do domu wracał w starym mimo że oba były zamontowane. Tak się biedaczek zestresował że padł po 12. chociaż wstał przed 8.
A u nas jutro niespodziewana dla mnie impreza. Mają przyjść ciotki z wujkami i Aneta z Darią i będzie wielki grill Średnia wieku 50 lat (moje dzieci zaniżają )
A u nas jutro niespodziewana dla mnie impreza. Mają przyjść ciotki z wujkami i Aneta z Darią i będzie wielki grill Średnia wieku 50 lat (moje dzieci zaniżają )
reklama
crunch
Fanka BB :)
zapraszam do galerii :-)Crunch - wróciłaś :-) czekam na reportaż i zdjęcia
Wczorajsza dyskusja - bez komentarza
mini ja nie słyszałam ale może faktycznie fajnie tam
Właśnie dziś zaliczyłam półmetek także muszę to oblać
Dziewczyny a słyszałyście o piwnicy tarnowskiej ? Jakaś nowa knajpa zaraz obok Oskara . Podobno całkiem tam fajne.... i mają ogródek
Agunia no tak trochę późno ale mogę tylko tak albo o 8 rano w zależności jak mój mąż pracuje . Ale przynajmniej nie ma takiego ruchu na drogach i się nie stresuje tak bardzo
No to idę sprzątać to mieszkanie :-------(
to teraz pójdzie/pojedzie gładko ;-)"Hołku"
niezła średnia wiekuKupiłam dzisiaj Matusiowi nowy fotelik a jego stary póki co schowałam. Nie bardzo miał ochotę na zmiany i nawet do domu wracał w starym mimo że oba były zamontowane. Tak się biedaczek zestresował że padł po 12. chociaż wstał przed 8.