reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak

reklama
Ale przyznaj, jest różnica w czytaniu historii ludzi z tym samym problemem i poniejszym weryfikowaniu wiedzy u rzetelnych źródeł, a wklejaniem zdjęcia szyjki/kupy dziecka (wklej dowolne) na przypadkowym forum. Sama mając alergików w domu należę do grupy nam alergików na FB. Czytam historię, ale nie zmieniam leków nie stawiam diagnoz na podstawie czyiś doświadczeń.

Nie no, jasne, przyznaję Ci w pełni rację :) Też nie mieszam w lekach podstawowych, bo chyba bym umarła ze świadomością, że coś pogorszyłam...

Co do tego...kłucia to co mnie jeszcze irytuje to...kucie w jajniku. A kto kuje jajniki? To nie koń żeby podkuwać czy kopalnia, żeby kuc węgiel.
Kluje a nie kuje. Roznica jest wielka.

Ja już nawet przestałam te błędy poprawiać, bo od razu jest morda, że nie mam nic do powiedzenia w temacie i się czepiam ortografii, a w ogóle to pan/panna ma wszystkie DYS i może pisać źle, a ja od razu HEJTUJĘ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Poczkej, musimy zrobić prywatny wątek, na wszelki wielki.
Kto chętny ręka w górę 🙆‍♀️

Miałam pisać, że pierwsza w kolejce, ale @DarkAsterR bardziej się nudzi w domu i mnie ubiegła 🤣🤣🤣

@DarkAsterR „kucie” to też mój faworyt. Jeszcze polecam „chodź”.
“Mam nadzieję, chodź wiem, że nic z tego”.
Na podium jest jeszcze „drożność jajników”.
A „bynajmniej”? Bo ja lubię jak ktoś pisze „ja bynajmniej tak miałam” i nie wiem wtedy czy miała czy nie miała 🥲

reklama
Do góry