DarkAsterR
Fanka BB :)
Chodźcie, zrobimy sobie jakiś wątek z takim pięknym off-topem
Mow gdzie, ja tam zaraz będę. Albo zróbmy sobie grupę „Normalnych inaczej” tak na przekór trendom i zasadom...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodźcie, zrobimy sobie jakiś wątek z takim pięknym off-topem
No mówię przeca, jak nasikasz i się pieni to cionżaAle dajcie w końcu odpowiedź, jak ten proszek do pieczenia niby potwierdza ciążę, bo umrę z ciekawości
Poczkej, musimy zrobić prywatny wątek, na wszelki wielki.Mow gdzie, ja tam zaraz będę. Albo zróbmy sobie grupę „Normalnych inaczej” tak na przekór trendom i zasadom...
Ale przyznaj, jest różnica w czytaniu historii ludzi z tym samym problemem i poniejszym weryfikowaniu wiedzy u rzetelnych źródeł, a wklejaniem zdjęcia szyjki/kupy dziecka (wklej dowolne) na przypadkowym forum. Sama mając alergików w domu należę do grupy nam alergików na FB. Czytam historię, ale nie zmieniam leków nie stawiam diagnoz na podstawie czyiś doświadczeń.
Co do tego...kłucia to co mnie jeszcze irytuje to...kucie w jajniku. A kto kuje jajniki? To nie koń żeby podkuwać czy kopalnia, żeby kuc węgiel.
Kluje a nie kuje. Roznica jest wielka.
Poczkej, musimy zrobić prywatny wątek, na wszelki wielki.
Kto chętny ręka w górę
A „bynajmniej”? Bo ja lubię jak ktoś pisze „ja bynajmniej tak miałam” i nie wiem wtedy czy miała czy nie miała@DarkAsterR „kucie” to też mój faworyt. Jeszcze polecam „chodź”.
“Mam nadzieję, chodź wiem, że nic z tego”.
Na podium jest jeszcze „drożność jajników”.
To już jest klasykA „bynajmniej”? Bo ja lubię jak ktoś pisze „ja bynajmniej tak miałam” i nie wiem wtedy czy miała czy nie miała
Wciągnęłam się w to czytanieDziewczyny przestańcie bo nie mogę obiadu zjeść