Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nie masz zaufania do lekarza, zmień. A nie jakieś dziwne praktyki. Najpierw leczy siebie na forum, później będzie tak leczyła dziecko.
A tu się wtrącę trochę. Mam chore, niepełnosprawne dziecko. Pod opieką wielu specjalistów od prawie 6 lat, a tak naprawdę połowę tego, co wiedzieć powinnam, wyniosłam z facebookowej grupy rodziców dzieci z tą chorobą. Lekarze ani słowem się nie zająknęli o niektórych badaniach, niektórych lekach, niektórych terapiach, więc nie dziwię się, że czasem ludzie szukają pomocy w internecie
Albo jeszcze inaczej. Diagnoza jest, ciąża jak byk i teraz zaczyna się polka galopka. Szukanie złych objawów i problemów.
Tu boli, tam ciągnie, po drugiej stronie strzyka. Brzuch za mały, za duży.
Kiedys był problem z wymiarami zarodka w porównaniu do pęcherzyka czy jakos tam. Nie ma zmiłuj, jak ciąża dobrze idzie to szukajmy na sile problemu.
O, to też norma, pytania o dziwne kłucie praktycznie codziennie...
Haha
Poczekaj z zamykaniem !!!
Właśnie przypomniał mi się DOMOWY TEST CIĄŻOWY - sikanie na proszek do pieczenia
Ale to nie test ciążowy, a test na płeć dziecka chyba
Czasami mężowi mówię co przeczytałam... droczę się mówiąc, ze mnie tez tak powinno odbić niech się wiec przygotuje.
Też czasem mężowi czytam, ale bardziej ku przestrodze, że musimy sami porządnie nasze dzieci edukować