reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Anita tsh i ft4 bardzo ładne ja mam Hashimoto i teraz Endo zabija mi taj do około 1.5 A ft4 mam dużo podwyższone ale to przy tej chorobie jest normalne ważne by taj było w normie[emoji5] ja staram się od 7 cykli. Mam już 6 letniego syna i jak narazie największym problemem jest to rozwarstwienie blizny po cięciu cesarskim... Chyba ze mi złe hsg wyjdzie jeszcze[emoji6] ehhh

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rownież długo ale nie martw sie tsh zbija sie szybko ja rok temu brałam euthyrox 25 i w miesiąc z prawie 3 zbiło mi na co co mam w tej chwili to 1,5 I juz sie nie podnosi

Tak wiem to jest do opanowania[emoji6] teraz najważniejsze jest sprawdzenie drożności...[emoji3]

Hej dziewczynki ja po 12stkach od 15-3 rano byłam już na zakupach właśnie zjadłam śniadanie wypilam kawę teraz siedzę i się nudzę nic mi się nie chce robić więc nic robić nie będę [emoji16] zaraz uderzał z siostra na sklepy a wieczorem impreza urodzinowa u znajomych nie za bardzo chce mi się tam iść ale wyjścia nie mam ( rodzina meza).
Życzę wam Kochane udanego weekendu buziaczki skarby :-*

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki ja po 12stkach od 15-3 rano byłam już na zakupach właśnie zjadłam śniadanie wypilam kawę teraz siedzę i się nudzę nic mi się nie chce robić więc nic robić nie będę [emoji16] zaraz uderzał z siostra na sklepy a wieczorem impreza urodzinowa u znajomych nie za bardzo chce mi się tam iść ale wyjścia nie mam ( rodzina meza).
Życzę wam Kochane udanego weekendu buziaczki skarby :-*

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Jadziu to szalonych zakupów[emoji6] i udanej imprezki[emoji8]

reklama
Nie testowalam. Powinnam 8.03 jeszcze czekam tydzień i robie ;-) relaksuje się z Mężem w spa. Luks pogoda. miłego dnia !

Do góry