reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Zmieniłam ginekologa i wczoraj dowiedziałam się że najprawdopodobniej mam Zespół policystycznych jajników lekarz stwierdził to po badaniu usg, pobrali mi krew do badań hormonalnych i we wtorek będę wszystko wiedziała na 100 %..... A jak tam u was?

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w poniedziałek idę na badania posiew i takie tam potrzebne bo 23.03 ma badanie drożności jajowodów. Do tego moja gin bo też zmieniłam jako jedyna zauważyła ze mam przejście na cięciu cesarskim na macicy i w czerwcu mam zabieg na to. Wiec walczę ze wszystkich sił.... Puki co 14 mam mieć @

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tata jeszcze nie całkiem... Dzieci już dobrze.. Córka ma w środę operacje usuwania polipow, zmniejszenia migdałow itd. Mam nadzieję że obejdzie się dobrze bez komplikacji... I będzie wszystko ok

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to będę mocno trzymała kciuki żeby z nią wszystko dobrze było a i Ty o siebie dbaj nie stresuj sie!

Witamy Anita[emoji5] oczywiście ze tak będzie nam bardzo miło. Opowiedz nam coś o sobie[emoji5]

Witam dzięki serdecznie za odp. Mam 29 lat skończone i od kad pamietam kłopoty z zajściem w ciąże z obecnym juz mężem jestem od 17 roku życia nigdy sie nie zabezpieczaliśmy o dziwo w wieku 24 lat urodziłam córkę rok pózniej bez większych problemów zaszłam w ciąże poronienie w 4 miesiącu z nie ustalonych przyczyn i do teraz nic ! jestem juz po badaniach wszystkie ok tylko prolaktyna podniesiona po obciążeniu Zaczęłam cykl z clo od 3-7 dnia cyklu i parlodel 2/1 i ciekawe na ile to pomoże

Hej dziewczynki przepraszam że mnie nie było ale też mam taki zjazd w pracy że masakra PIP ma być na dniach więc same rozumiecie co się tam teraz dzieje
Andzia witaj spowrotem trzymam kciuki żeby wszyscy wrócili szybciutko do zdrowia
Anita witaj mamy to samo z prolaktyna z tym że ja nie miałam robione nigdy z obciążeniem
Monia i Madzia wybaczcie moja nieobecność ale tak jak mówię w robocie młyn moje drogie przykro mi Madzia z powodu @bardzo szkoda naprawdę
Monia cieszę się że już masz ustalony termin hsg trzymam mocno kciuki
Wychodzisz tego samego dnia czy nie

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki przepraszam że mnie nie było ale też mam taki zjazd w pracy że masakra PIP ma być na dniach więc same rozumiecie co się tam teraz dzieje
Andzia witaj spowrotem trzymam kciuki żeby wszyscy wrócili szybciutko do zdrowia
Anita witaj mamy to samo z prolaktyna z tym że ja nie miałam robione nigdy z obciążeniem
Monia i Madzia wybaczcie moja nieobecność ale tak jak mówię w robocie młyn moje drogie przykro mi Madzia z powodu @bardzo szkoda naprawdę
Monia cieszę się że już masz ustalony termin hsg trzymam mocno kciuki
Wychodzisz tego samego dnia czy nie

Jadziu podobno tego samego dnia tylko masę badan mam do tego zrobić... Aż sama się dziwie

Jadziu podobno tego samego dnia tylko masę badan mam do tego zrobić... Aż sama się dziwie

No to Ci dobrze ja leżałam od rana w niedzielę do popołudnia w poniedziałek. Zero jedzenia zero kawy wogole do dupy
No dużo jest do tego badań szczególnie na bakterie

reklama
Bez obciążenia zawsze Tez mi robili i była ok i to moim zdaniem był błąd ponieważ wydaje mi sie ze cierpię na prolaktyne czynnościowa utajniona po badaniu byłam w szoku wynik po tabletce powinien max być 5 razy Większy a u mnie wyszła na czczo 13,1 norma do 23,3 a po obciążeniu 711 norma do 146,0 dodam ze od zawsze mam problem z włosami na brzuchu i delikatnym wyciekiem z piersi również łupież zawsze okropny nic na niego nie pomagało nawet nizoral od kad przyjmuje parlodel łupieżu o polowe dobra mniej i z piersi nic nie cieknie ale czy pomoże w zajściu w upragniona ciąże ? I jak szybko spadnie ten wynik do normy przy dwóch tabletkach dziennie jak myślicie ?

Do góry