reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Czy Wasi mężczyźni badali nasienie? Jak to jest? Od kogo trzeba mieć skierowanie? Mój zaczął wspominać, że mógłby zrobić badanie.... nie wiem czy jest sens, bo to był dopiero 4 cs. Nie chce go jakoś stresować, chociaż z drugiej strony u mnie podobno wszystko w normie. Sama już nie wiem

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy Wasi mężczyźni badali nasienie? Jak to jest? Od kogo trzeba mieć skierowanie? Mój zaczął wspominać, że mógłby zrobić badanie.... nie wiem czy jest sens, bo to był dopiero 4 cs. Nie chce go jakoś stresować, chociaż z drugiej strony u mnie podobno wszystko w normie. Sama już nie wiem

Magda mój M robił ostatnio prywatnie, badanie kosztowało 150 zł. Musiał się tylko umówić na konkretny termin i tam miał specjalny pokoik... Mi powiedział że nie było źle[emoji6]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze mówiąc to spodziewałam się tego. Skoro poprzednie cykle były nieudane, to czemu ten miałby być inny... Dziewczynki, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet [emoji484] [emoji254][emoji4]

Dziękuję za życzenia[emoji8] ja też życzę cudownego dnia kobietki[emoji255][emoji255][emoji255][emoji255]

Magda A jak mąż przygaduje o badaniu to niech idzie póki chce[emoji6]
Jadziu, Agata co tak zamilkłyście?

W sumie może racja, bo potem ja będę naciskać i chłopak się zestresuje [emoji16]. No i juz oficjalnie, witam się w 1 dc. Chociaż jakoś tak skąpo mimo wszystko, ale lepiej w tą stronę [emoji4]

W sumie może racja, bo potem ja będę naciskać i chłopak się zestresuje [emoji16]. No i juz oficjalnie, witam się w 1 dc. Chociaż jakoś tak skąpo mimo wszystko, ale lepiej w tą stronę [emoji4]

Następnym razem się uda...musi!!! Ja co prawda 14 mam dostać @ i nie robię sobie nadziei na nic innego w tym cyklu. Najważniejsze żeby @ nie przyszła w poniedziałek bo moje badania coś trafi[emoji3]
Póki co zaraz wstaje i zbieram się do pracy[emoji5] dobrze ze dziś piąteczek[emoji6]

Hej dziewczyny.... długo mnie nie było. Mój tatko chorował... Był w szpitalu Dzieci też... W między czasie w drugim szpitalu brat.. A ja jako jedyna mam autko i poprostu nie miałam głowy ani czasu żeby tu zajrzeć... [emoji8] mam nadzieję że wybaczycie mi to...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Zmieniłam ginekologa i wczoraj dowiedziałam się że najprawdopodobniej mam Zespół policystycznych jajników lekarz stwierdził to po badaniu usg, pobrali mi krew do badań hormonalnych i we wtorek będę wszystko wiedziała na 100 %..... A jak tam u was?

Hej dziewczyny.... długo mnie nie było. Mój tatko chorował... Był w szpitalu Dzieci też... W między czasie w drugim szpitalu brat.. A ja jako jedyna mam autko i poprostu nie miałam głowy ani czasu żeby tu zajrzeć... [emoji8] mam nadzieję że wybaczycie mi to...

Kochana oczywiście ze wybaczymy[emoji8] to miałaś rzeczywiście ciężki czas... Mam nadzieje ze już wszystko dobrze i z tata i cała reszta?

reklama
Kochana oczywiście ze wybaczymy[emoji8] to miałaś rzeczywiście ciężki czas... Mam nadzieje ze już wszystko dobrze i z tata i cała reszta?

Tata jeszcze nie całkiem... Dzieci już dobrze.. Córka ma w środę operacje usuwania polipow, zmniejszenia migdałow itd. Mam nadzieję że obejdzie się dobrze bez komplikacji... I będzie wszystko ok

Do góry