reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

hejka dziewczyny:) witam w 1dc niestety przylazla@, ale o dziwo mam inne objawy niz zwykle, bol jajnikow lekki jak nigdy,piersi nadal bola,zyly na piersiach sie powiekszyly i pojawily sie nowe:)hm narazie mam plamienia takie rozwe ale chyba sie rozkreci, wiec w tym miesiacu działamy jeszcze:)ale chyba bardziej intensywniej niz do tej pory:)pozdrawiam

reklama
hejka dziewczyny:) witam w 1dc niestety przylazla@, ale o dziwo mam inne objawy niz zwykle, bol jajnikow lekki jak nigdy,piersi nadal bola,zyly na piersiach sie powiekszyly i pojawily sie nowe:)hm narazie mam plamienia takie rozwe ale chyba sie rozkreci, wiec w tym miesiacu działamy jeszcze:)ale chyba bardziej intensywniej niz do tej pory:)pozdrawiam
Brawo za podejście ! :-)

Już po. Wyniki wszystkie ok. Owu była na pewno. Plamienia są ale to nic zlego .endo 13.6. Co dalej okaże się. Trochę mi smutno bo liczyłam ze powie ooo ciąża. 24 dc mam dziś. Może za wcześnie ?
Za wcześnie kochana endo masz świetne daj receptę jak takie uzyskać: -*:-* może to faktycznie implantacja :-) trzymam mocno kciuki nadal idziemy równo Kochana przyszły cykl jest nasz :-) ja właśnie zaczynam . Gęsta krew chyba można ja uznać za pierwszy dzień cyklu?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hej dziewczyny. 21 dc... Wstalam dziś o 3 głodna na maxa zjadłam parówki i dwie bulki.. Zrobiłam siusiu i poszłam spać... Wstalam po 5 z płaczem i wielkim żalem.... Mąż pytał czemu placze, a ja mu ze przez sen...
Temp. Poranna W pochwie 37,4
Temp. Poranna ciała 36,9
Dodam że wczoraj zasnelam o 20 a Teraz się przebudzilam i skumalam się że zaspalam... Nie moglam otworzyc oczu [emoji23]

Chora noc [emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. 21 dc... Wstalam dziś o 3 głodna na maxa zjadłam parówki i dwie bulki.. Zrobiłam siusiu i poszłam spać... Wstalam po 5 z płaczem i wielkim żalem.... Mąż pytał czemu placze, a ja mu ze przez sen...
Temp. Poranna ciała 36,9
Dodam że wczoraj zasnelam o 20 a Teraz się przebudzilam i skumalam się że zaspalam... Nie moglam otworzyc oczu [emoji23]

Chora noc [emoji4]

Andzia temp dobra[emoji8] atrakcje nocne też niczego sobie[emoji12]
U mnie temp od 3 dni bez zmian[emoji3]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Temp. Poranna ciała 36,9

Chora noc [emoji4]

A ile minęło od wstania o 5 z placzem do mierzenia temp przynajmniej 3 godziny? Mogło to wstawianie podnieść nieznacznie temperaturę oby te nocne mary były prorocze :-)

Tzn jak zasnelam o 20 i wstalam o 3 to od razu zmierzylam i była 37,4 a ciała 36,9 ( śpię z termometrem) [emoji23] potem o 5 wstalam i w sumie to samo i teraz też to samo

reklama
Za wcześnie kochana endo masz świetne daj receptę jak takie uzyskać: -*:-* może to faktycznie implantacja :-) trzymam mocno kciuki nadal idziemy równo Kochana przyszły cykl jest nasz :-) ja właśnie zaczynam . Gęsta krew chyba można ja uznać za pierwszy dzień cyklu?

W sumie sama nie wiem jak mi takiego endo wyszło ;-). Miałam książkowa owulacje. Tylko ciekawe czy na tym koniec... mam dziś plamienia takie brązowe i baaardzo skąpe

Do góry