hejka dziewczyny witam w 1dc niestety przylazla@, ale o dziwo mam inne objawy niz zwykle, bol jajnikow lekki jak nigdy,piersi nadal bola,zyly na piersiach sie powiekszyly i pojawily sie nowehm narazie mam plamienia takie rozwe ale chyba sie rozkreci, wiec w tym miesiacu działamy jeszczeale chyba bardziej intensywniej niz do tej porypozdrawiam
reklama
Brawo za podejście ! :-)hejka dziewczyny witam w 1dc niestety przylazla@, ale o dziwo mam inne objawy niz zwykle, bol jajnikow lekki jak nigdy,piersi nadal bola,zyly na piersiach sie powiekszyly i pojawily sie nowehm narazie mam plamienia takie rozwe ale chyba sie rozkreci, wiec w tym miesiacu działamy jeszczeale chyba bardziej intensywniej niz do tej porypozdrawiam
trzeba sie wyluzowac poza tym ja nigdy nie wiem kiedy mam plodne bo rozne mam cykle ale w tym miesiacu dzialamy co 2 -3 dni moze sie wstrzelimyBrawo za podejście ! :-)
jadzia715
Fanka BB :)
Za wcześnie kochana endo masz świetne daj receptę jak takie uzyskać: -*:-* może to faktycznie implantacja :-) trzymam mocno kciuki nadal idziemy równo Kochana przyszły cykl jest nasz :-) ja właśnie zaczynam . Gęsta krew chyba można ja uznać za pierwszy dzień cyklu?Już po. Wyniki wszystkie ok. Owu była na pewno. Plamienia są ale to nic zlego .endo 13.6. Co dalej okaże się. Trochę mi smutno bo liczyłam ze powie ooo ciąża. 24 dc mam dziś. Może za wcześnie ?
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Andzia369
Hej dziewczyny. 21 dc... Wstalam dziś o 3 głodna na maxa zjadłam parówki i dwie bulki.. Zrobiłam siusiu i poszłam spać... Wstalam po 5 z płaczem i wielkim żalem.... Mąż pytał czemu placze, a ja mu ze przez sen...
Temp. Poranna W pochwie 37,4
Temp. Poranna ciała 36,9
Dodam że wczoraj zasnelam o 20 a Teraz się przebudzilam i skumalam się że zaspalam... Nie moglam otworzyc oczu [emoji23]
Chora noc [emoji4]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Temp. Poranna ciała 36,9
Dodam że wczoraj zasnelam o 20 a Teraz się przebudzilam i skumalam się że zaspalam... Nie moglam otworzyc oczu [emoji23]
Chora noc [emoji4]
moniabat
Andzia temp dobra[emoji8] atrakcje nocne też niczego sobie[emoji12]Hej dziewczyny. 21 dc... Wstalam dziś o 3 głodna na maxa zjadłam parówki i dwie bulki.. Zrobiłam siusiu i poszłam spać... Wstalam po 5 z płaczem i wielkim żalem.... Mąż pytał czemu placze, a ja mu ze przez sen...
Temp. Poranna ciała 36,9
Chora noc [emoji4]
U mnie temp od 3 dni bez zmian[emoji3]
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
A ile minęło od wstania o 5 z placzem do mierzenia temp przynajmniej 3 godziny? Mogło to wstawianie podnieść nieznacznie temperaturę oby te nocne mary były prorocze :-)Hej dziewczyny. 21 dc... Wstalam dziś o 3 głodna na maxa zjadłam parówki i dwie bulki.. Zrobiłam siusiu i poszłam spać... Wstalam po 5 z płaczem i wielkim żalem.... Mąż pytał czemu placze, a ja mu ze przez sen...
Temp. Poranna ciała 36,9
Chora noc [emoji4]
reklama
W sumie sama nie wiem jak mi takiego endo wyszło ;-). Miałam książkowa owulacje. Tylko ciekawe czy na tym koniec... mam dziś plamienia takie brązowe i baaardzo skąpeZa wcześnie kochana endo masz świetne daj receptę jak takie uzyskać: -*:-* może to faktycznie implantacja :-) trzymam mocno kciuki nadal idziemy równo Kochana przyszły cykl jest nasz :-) ja właśnie zaczynam . Gęsta krew chyba można ja uznać za pierwszy dzień cyklu?
Podziel się: