reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
hej dziewczyny, witam w 29dc, dzisiaj wiekszy bol piersi, swedzenie sutkow i od rana bol lewego jajnika, ale taki silny, nawet jak mialam bole przed miesiaczkaa czulam skurcze, ale lekkie, a teraz ten bol taki ostry byl, do tego pojawil sie wodnisty bialy sluz, ale jest go malo, a co u was?

hej dziewczyny, witam w 29dc, dzisiaj wiekszy bol piersi, swedzenie sutkow i od rana bol lewego jajnika, ale taki silny, nawet jak mialam bole przed miesiaczkaa czulam skurcze, ale lekkie, a teraz ten bol taki ostry byl, do tego pojawil sie wodnisty bialy sluz, ale jest go malo, a co u was?
Hej :-) u mnie dzień swistaka od rana ;-) dziś wreszcie lepiej z brzuchem. Wczoraj burczalo plus zlowrogie chrzakniecia odbytnica :-D teraz biegam za sikaniem.dużo pije. Jak nie urok to sraczka .. ;-)

Hej dziewczynki 13dp iui miesiączki brak lekarz źle wyliczył owulacje wkurzona jestem strasznie o to ale co ja mogę w sumie teraz już dupa blada jak do środy się okres nie pojawi znowu beta wkurza mnie to czekanie już teraz powinien się pojawić okres a nie no ale tak jak mowie źle obliczył według kalendarzyka temperatur okres mam mieć koło poniedziałku wtorku według kalendarzyka z którego wszystkie korzystanie w środę....także jeszcze sobie poczekam ehhhhh. Noc mnie nie boli nie mdli jedynie cyce nabrzmiale przy przyszłej iui Noe robię testów nie mierze temp ogóle nie podchodzę do tego emocjonalnie niech się dzieje co chce buziaczki miłego dnia idę do pracy: -)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hej dziewczynki 13dp iui miesiączki brak lekarz źle wyliczył owulacje wkurzona jestem strasznie o to ale co ja mogę w sumie teraz już dupa blada jak do środy się okres nie pojawi znowu beta wkurza mnie to czekanie już teraz powinien się pojawić okres a nie no ale tak jak mowie źle obliczył według kalendarzyka temperatur okres mam mieć koło poniedziałku wtorku według kalendarzyka z którego wszystkie korzystanie w środę....także jeszcze sobie poczekam ehhhhh. Noc mnie nie boli nie mdli jedynie cyce nabrzmiale przy przyszłej iui Noe robię testów nie mierze temp ogóle nie podchodzę do tego emocjonalnie niech się dzieje co chce buziaczki miłego dnia idę do pracy: -)

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Cześć[emoji9] kurczę te kalendarzyki to zdradliwe są ja widzę sama po sobie że z pomiaru temp i obserwacji to mi się owu ogóle nie pokrywa

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Jadziu ale ty chyba coś wspominałaś po iui że lekarz się pomylił. Coś tam było że myślałaś że ta owulka wystąpiła albo wystąpi.... Twarda babka jesteś! I taktrzymaj nie poddajemy się... Ani trochę...

Ja od czasu owulki mierzylam tempke
Tak dla siebie... Do wczoraj miałam cały czas 36,8 a dziś 37, 0. Wiem że powinnam wcześniej zacząć mierzyć... Ale każdy skok temp. Mnie cieszy [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha!!! I nie dostawałam żadnych powiadomień z forum o jakiejkolwiek wiadomości czy komentarzu..... Aż dziś sama weszłam a tu już 2 strony więcej dziwne...

Aha!!! I nie dostawałam żadnych powiadomień z forum o jakiejkolwiek wiadomości czy komentarzu..... Aż dziś sama weszłam a tu już 2 strony więcej dziwne...

Ja też czasem dostaje z opóźnieniem wiadomości
Kiedy testujesz kochana?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

14 lutego Moniu. Z tym że 10 lutego idziemy z mężem na zabawę karnawałowa i pierwszy test zrobię właśnie z rana 10tego bo nie wiem czy coś mogę sobie chlapnac hehe [emoji23][emoji485]

reklama
Owulacje miałam szybko także może jakaś bladziuszka będzie już albo nic [emoji39]

Do góry