Kurcze to słabo ... musicie się ładnie pożegnać na te 3 dni a potem powitać ;-)Aga naszczęście nie, zostają tylko do soboty... mój mąż jedzie na 3 dni a raczej nocki... co drugi weekend ma pracujący... i akurat teraz mnie zostawia samą...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Andzia369
Fanka BB :)
Nawet jakby się udało i byłby to syn raczej nie dałabym tak na imię hehe jakoś nie przypada mi do gustu [emoji39]Andzia to na pewno będzie Walentyn
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak myślałamNawet jakby się udało i byłby to syn raczej nie dałabym tak na imię hehe jakoś nie przypada mi do gustu [emoji39]
Ewarut
Witam Was dziewczyny [emoji2]
U mnie ok mdłości minęły tylko bym spała.
Boje się potwornie wizyta dopiero za dwa tygodnie a Ja mam złe przeczucia zaczęłam 9 tydzień a w zeszłej ciąży na tym tygodniu się skończyło. Boje się i zastanawiam się nad wizyta szybciej bo osiwieje.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Boje się potwornie wizyta dopiero za dwa tygodnie a Ja mam złe przeczucia zaczęłam 9 tydzień a w zeszłej ciąży na tym tygodniu się skończyło. Boje się i zastanawiam się nad wizyta szybciej bo osiwieje.
jadzia715
Kochana idź do innego lekarza wcześniej bo faktycznie lepiej dmuchać na zimneWitam Was dziewczyny [emoji2]
Ja jestem 5 dzień po iui przeforsowalam się w pracy boli brzuch okresowo oby dzidzius się utrzymał :-(
Ovitrelle mam jeszcze w moczu bo robiłem wczoraj test i wyszła kreska druga dosyć mocna wiec jeszcze tydzień dluuuuuugi tydzień
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ewarut
Normalny e chce mi się ryczeć.Kochana idź do innego lekarza wcześniej bo faktycznie lepiej dmuchać na zimne
Ja jestem 5 dzień po iui przeforsowalam się w pracy boli brzuch okresowo oby dzidzius się utrzymał :-(
Ovitrelle mam jeszcze w moczu bo robiłem wczoraj test i wyszła kreska druga dosyć mocna wiec jeszcze tydzień dluuuuuugi tydzień
Fakt czuję się inaczej niż wtedy,ale obawy są.... Do lekarza nie muszę iść innego ten przyjemnie mnie w każdej chwili.
A Ty powinnaś odpoczywać. Czemu nie wzięłaś L4 od jakiegoś lekarza?
jadzia715
Nie wzielam bo szkoda mi stracić kasę w razie nie powodzenia tej inseminacji trzeba wtedy szybko działać z kolejna przy kolejnej już wezmę bo to będzie ostatnia próba.Normalny e chce mi się ryczeć.
Fakt czuję się inaczej niż wtedy,ale obawy są.... Do lekarza nie muszę iść innego ten przyjemnie mnie w każdej chwili.
A Ty powinnaś odpoczywać. Czemu nie wzięłaś L4 od jakiegoś lekarza?
Idę dziewczynki spać padam z nóg buziaczki
reklama
Andzia369
Jadziu ja na twoim miejscu to w ogóle bym zrezygnowała z pracy na czas iui. Nie wiem ale ja bym nie mogła tak ciężko chorować przy staraniach.. Ja wiem ze czasami nie ma wyjścia. Ale często taka charowka jest powodem nie zachodzenia w ciążę z powodu przepracowania... Jadziu uważaj na siebie!! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji10]
Podziel się: