reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Co do cyckow to mnie też dokuczają ;-) zmieniły rozmiar i bolą- zakaz dotykania :-D
No moje dzisiaj Maz podgladal i tez mówi ze urosły a ja mam swoje bardzo małe wiec od razu różnice widać [emoji23] mnie o dziwo nie bolą a dzisiaj 17dc zwykle po owulacji już nieziemsko bolący a teraz póki co tylko swedza
Kochana trzymał kciuki za naturala [emoji106][emoji173][emoji8]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
No moje dzisiaj Maz podgladal i tez mówi ze urosły a ja mam swoje bardzo małe wiec od razu różnice widać [emoji23] mnie o dziwo nie bolą a dzisiaj 17dc zwykle po owulacji już nieziemsko bolący a teraz póki co tylko swedza
Kochana trzymał kciuki za naturala [emoji106][emoji173][emoji8]

Jadziu to dobrze ze urosły ;-) moje tez bez szaleństw. A teraz no no bez stanika można biegać bez wstydu :-D Kochana ja ten cykl opuściłam bo juz tak mi się pokręciło ze straciłam rachubę co mi jest ;-)

Jadziu to dobrze ze urosły ;-) moje tez bez szaleństw. A teraz no no bez stanika można biegać bez wstydu :-D Kochana ja ten cykl opuściłam bo juz tak mi się pokręciło ze straciłam rachubę co mi jest ;-)
No ale normalnie chyba wspolzyjecie do końca czy nie ? Bo czasami z takich odpuszczonych cykor najwięcej wychodzi ;-)

Witam dziewczynki [emoji4] jestem zajechana jak koń po weseternie[emoji6] mój syn ma jutro dzień babci i dziadka... I mąż mnie wkopał w pieczenie placka... jeden do zerówki drugi do domu bo teście mi zostają do soboty... A mąż jedzie sobie jutro na 3 dni do pracy[emoji24][emoji24][emoji24]
E hhh już się prawie wyżaliłam[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki.. Ja dziś też zabiegany dzień. Szkoła przedszkole,potem obiad szybko.. Zakupy, dentysta z dziećmi.. Itd... A mi dziś zaś raz plamka poleciała jasno brązowa... Hmm... Testy owulacyjne robię od jutra [emoji3] jadziu jak cycki rosną to dobry znak! [emoji6]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki [emoji4] jestem zajechana jak koń po weseternie[emoji6] mój syn ma jutro dzień babci i dziadka... I mąż mnie wkopał w pieczenie placka... jeden do zerówki drugi do domu bo teście mi zostają do soboty... A mąż jedzie sobie jutro na 3 dni do pracy[emoji24][emoji24][emoji24]
E hhh już się prawie wyżaliłam[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Teściowie 3 dni ? Ooo Boże ratunku :-D

reklama
Do góry