reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Dziewczyny pokaże wam zdjęcie testu ciążowego które pobralam z internetu żeby pokazać wam jak dokladnie wyglądał mój test. Same widzieliście że że względu na ostrość nie mogłam zrobić zdjęcia.. Ale znalazłam identyczny wynik... Który pokazał mi się dziś popołudniu na teście robiłam go z siostrą która właśnie po około 2 tyg od teoretycznego terminu miesiączki miała bladziuszke... " to nie mój test " tylko wynik był identyczny...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1513710286-bc73ae3d8407aeb4-aaaaaa.jpeg

Miałam identyczny wynik..

Jadziu nie ma tu w Niemcach chyba czegoś takiego... Bynajmniej nie słyszałam nawet od koleżanek

reklama
Jadziu nie ma tu w Niemcach chyba czegoś takiego... Bynajmniej nie słyszałam nawet od koleżanek

No to zostało Ci odczekać jeszcze tydzień....ale z drugiej strony same cienie....z dnia na dzień kreska powinna ciemnieć powtórz test za tydzień

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Do góry