reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Dziewczyny bez was bym chyba sfiksowala... Dobrze ze chociaż tu możemy być sobą [emoji23][emoji23][emoji23] cieszę się że mogę dzielić się z wami tymi wszystkimi ekscesami czasami siedzę i myślę sobie " okresu nie ma, testy jakieś blade, albo wcale " [emoji23] i wtedy wchodzę tu do was i wiem że zawsze coś poradzicie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji8]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monia u mnie w UK nie robią.. Andzia, tez myślę, że coś jest na rzeczy. Za 3 dni jak zrobisz test to powinna być ciemniejsza kreseczka

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie jak moja Sis poszła do gina po tym swoim teście i zrobił jej usg to powiedział że on tam nic nie widzi ale jak siostra chce to może sobie u nich zrobić test Ciążowy za 10 euro i zrobiła wyszło że jest ale musiała siusiac..... o becie ani o krwi nic nie mowil

Andzia a który to dzień cyklu u Ciebie?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
29 dc.. Dziś dużo czytałam że jak się owu przesunie to do zagnieżdżenia moze dojść nawet do 12 dni od owu Zależy od kobiety... Dlatego często też u kobiet występuje krwawienie implantacyjne w dniu spodziewanej miesiączki i test wychodzi dużo później... Ale sama nie wiem czy w to wierzyć

reklama
29 dc.. Dziś dużo czytałam że jak się owu przesunie to do zagnieżdżenia moze dojść nawet do 12 dni od owu Zależy od kobiety... Dlatego często też u kobiet występuje krwawienie implantacyjne w dniu spodziewanej miesiączki i test wychodzi dużo później... Ale sama nie wiem czy w to wierzyć

Tak ja miałam w pierwszej i drugiej ciąży plamienia implantacyjne właśnie w dniu spodziewanej miesiączki

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry