reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
I wróciła @, żywa krew i do tego uderzenia goraca i serce mi wali jakbym z 10km przebiegła... Przynajmniej nie muszę jutro do lekarza wstawać

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

I wróciła @, żywa krew i do tego uderzenia goraca i serce mi wali jakbym z 10km przebiegła... Przynajmniej nie muszę jutro do lekarza wstawać

Summis miałam tak kiedyś nienawidzilam tych dni... Jak z zakupów raz przyjechaliśmy to rzuciłam zakupy w przedpokoju i poleciałam do kuchni usiąść a M pyta co mi jest a ja do niego ze nie wiem co się ze mną dzieje ale nie mogę dobrze złapać oddechu serce walilo mi jak dzwon i miałam nogi jak z waty... Masakra....

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Summis miałam tak kiedyś nienawidzilam tych dni... Jak z zakupów raz przyjechaliśmy to rzuciłam zakupy w przedpokoju i poleciałam do kuchni usiąść a M pyta co mi jest a ja do niego ze nie wiem co się ze mną dzieje ale nie mogę dobrze złapać oddechu serce walilo mi jak dzwon i miałam nogi jak z waty... Masakra....

No właśnie.. Mam identycznie. Jeszcze bardzo dużo jest tej krwi, no bo jednak nie miałam @ dwa lata.. Musi się wszystko oczyścić. Akurat wtedy kiedy dużo rzeczy do roboty w domu i jeszcze spotkanie z opiekunką, no nic, odpuszcze sobie i załatwie to po świętach..

Hello [emoji16]
U mnie prószy śnieżek. Piękna ta zima[emoji16]
Humor dopisuje. Dziś zgwałce swego chłopa niech ma [emoji16]
Oglądam na allegro dekoracje do sypialni i chyba za dużo tego [emoji4]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny jakbym minął dzień? [emoji4] summis jak się czujesz? Dalej tak mocno ci leci ta @?

Do góry