reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej dziewczynki Jadziu może masz owulacje zaraz po miesiączce.. Ja tak kiedyś miałam... I jesteś już po..

U mnie test negatywny, temp. 37,2, brak @
Lecę budzić dzieci, buziaki [emoji4][emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde szkoda.....
Możliwe ale nigdy tak nie miałam zawsze 14-15dc....tak czy siak ciąży z tego tez nie ma bo temp w dół. ...

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
a pal licho już kurde niech ten nowy cykl się chociaż zacznie żebym mogla działać hehe [emoji4][emoji4][emoji13]

Andzia, kurcze [emoji17] następny cykl bedzie Twój [emoji11]
Dzień dobry [emoji11]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nom ale żeby chociaż cokolwiek poleciało.. Żeby ten cykl się zaczął.... Wczoraj też przytulanko z M i po wszystkim też żadnego śladu nawet plamienia tylko biało i woda na zmiane.... Może pójdę do lekarza może jakaś torbiel... Z tego co pamiętam jak miałam torbiel to mialam miesiączkę...

Boli mnie brzuch i krzyż na okres... Dzisiaj nawet na skutkach zauważyłam jakieś gruczoły dookoła.. Pewnie to jakaś pożadna burza hormonów. Chodź nawet tego nie odczuwam...

Boli mnie brzuch i krzyż na okres... Dzisiaj nawet na skutkach zauważyłam jakieś gruczoły dookoła.. Pewnie to jakaś pożadna burza hormonów. Chodź nawet tego nie odczuwam...

Andzia uda sie na pewno w przyszlym cyklu ! gratuluję tak wspaniałego nastawienią :-) czekaj cierpliwie na @. Czasem mnie też robi się taki przestój. Ani to ciąża ani okres. Wszystko boli i czuje się jak balon z wodą. Śluz jak oszalały. Cykl najdłuższy 46 dni a potem nagle ulewa...

Kurde szkoda.....
Możliwe ale nigdy tak nie miałam zawsze 14-15dc....tak czy siak ciąży z tego tez nie ma bo temp w dół. ...

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Jadziu może faktycznie owulacje będziesz mieć bardzo opóźniona. W październiku miałam owu dopiero 20 dc i automatycznie przeciagnal się cykl. Gin na usg widział ślady po owu. Nie dawaj się bo może high time jeszcze przed Tobą :-)

Jak już się wczoraj ucieszylam, że dostałam @ po dwóch latach to dzisiaj cisza... A brzuch boli :(

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Andzia uda sie na pewno w przyszlym cyklu ! gratuluję tak wspaniałego nastawienią :-) czekaj cierpliwie na @. Czasem mnie też robi się taki przestój. Ani to ciąża ani okres. Wszystko boli i czuje się jak balon z wodą. Śluz jak oszalały. Cykl najdłuższy 46 dni a potem nagle ulewa...
Bo właśnie wiem też że przy infekcji się opóźnia okres. Nie swędzi ani nie piecze.. Ale w środku może jakaś infekcja sie rozkręca... Teraz chwilkę poodkurzalam troszkę wysiłku bo mieszkanie 88 m i jestem cała mokra tzn no poleciałi znów coś co nie przypomina miesiączki....

Do góry