reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Dziewczyny jeśli nie spicie.... Kupiłam dziś test w aptece i jutro rano zatestuje jeszcze RAZ [emoji23]ostatni już bo jak będzie negatywny to mam to gdzieś i czekam na @ [emoji13] puki co temp rano 37,2, a wieczorem 37,8...
Kolorowych snów kochane i do jutra [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam mocno kciuki za druga kreseczke [emoji8]

reklama
Andzia, nie będę mogła spać przez Ciebie [emoji14] dwie kreski muszą być! [emoji11]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Summis wiesz co.... Ja nawet nie czuje się na ciążę uwierz... może poprostu @ się spozni... No nic zobaczymy jutro rano mierze tempke robię test i wpisuje się tu od razu i mówię wam ze już więcej nie będę was tak stresować hehe [emoji13][emoji13]odezwę się jutro buziaki [emoji8]

Dzień Dobry dziewczynki :-)ja już na nogach moja temperatura mnie totalnie w ciula robi codziennie kreska w dół nie za wcześnie na taki spadek ? Dzisiaj 36.2 :-/ -16dc
Niema owulacji nie ma opcji nawet no nic trudno
Andzia Ty to jesteś mega :-):-) czekamy tak wiec na Twój pozytywny teścik:-) oby bo grudzień to miesiąc cudów :-*:-*:-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Witam dziewczynki[emoji5] ja też już Jadziu nie śpię... niestety czas się zbierać do pracy... A testy owu robiłaś? Bo może rzeczywiście będziesz mieć przesunietą owu?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki[emoji5] ja też już Jadziu nie śpię... niestety czas się zbierać do pracy... A testy owu robiłaś? Bo może rzeczywiście będziesz mieć przesunietą owu?

Robię codziennie i Ci powiem ze z 5 dni temu jakaś tam blada kreska była a wczoraj ani nawet cienia kreski niebyłe więc już sama nie wiem co o tym myśleć nie biorę już castagnusa bo sądzę ze to po nim tak ciulowo mi się dzieje.
Nic pale papieroska i idę do tego obozu pracy ten tydzień mam jakiś ciulowy nic mi się nie chce serio brak weny totalny......:-/:-/ jak do tej pory mi się chciało tak wczoraj i dzisiaj no masakra jednym słowem. Kasy nam dokładają byle tylko ludzie do pracy chodzili czaicie. ...ehhh.....byle do stycznia dotrwać do tej inseminacji bowiem popadne w jakaś depresje serio: -/

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hej dziewczynki Jadziu może masz owulacje zaraz po miesiączce.. Ja tak kiedyś miałam... I jesteś już po..

U mnie test negatywny, temp. 37,2, brak @
Lecę budzić dzieci, buziaki [emoji4][emoji4]

Kochana Ty jesteś przemęczona! I może rzeczywiście przez to że nie bierzesz tego to się trochę poprzestawiało.
Teraz nie mają ludzi do pracy więc kombinują jak mogą... U mojego M jest tak samo... dają im kasę by tylko do roboty przychodzili.

reklama
Hej dziewczynki Jadziu może masz owulacje zaraz po miesiączce.. Ja tak kiedyś miałam... I jesteś już po..

U mnie test negatywny, temp. 37,2, brak @
Lecę budzić dzieci, buziaki [emoji4][emoji4]

Andzia nie wierzę.... ehh A tak się już cieszyłam... chociaż @ jeszcze nie ma

Do góry