reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Testy owu nadal negatywne zapomniałam zmierzyć temp :-/no nic trudno

Ostatnia nocka od pon 12 ale na pierwsza zmianę zawsze to inaczej niż w nocy przynajmniej noc w domu z mężem: -)
" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Jadzia Ty robisz nadgodziny ze po 12 h?
Tak kochana w sumie nawet lepiej bo w razie ciąży ładna średnia wyjdzie i za dobre pieniążki będę w domu siedzieć a tak poza tym nie można odmówić nadgodzin 2 w tygodniu są obowiązkowe i to jest w kodeksie zapisane ze jeżeli jest taka potrzeba zakładu to dwie tygodniowo są obowiązkowe natomiast do trzeciej zakład może Cię zmusić stosując karę ustna lub pisemna tak mamy w kodeksie firmy :-)

Moja firma jest teraz w ogromnych tarapatach wiec jeśli by się ludzie zbuntowali to byliby za przeproszeniem w czarnej dupie

Wyobrazcie sobie ze w tamta sobotę poprosili kilkoro ludzi żeby zostali do 17stej. Oni owszem zgodzili się ale pod warunkiem ze ktoś ich do domu odwiezie i wiecie co
...sam dyrektor usiadł w auto i ludzi do domu odwoził zeb to jeszcze po Mielcu a tu mu się trafiło Tarnobrzeg i o ile się nie myle Staszow także w ciul i ciut ciut stąd :-) dobrze mu tak

E tam jak dobrze płaca to nie ma co narzekać :-)
Po nowym roku może się troszkę uspokoić sytuacja z resztą ja już na luty zamierzam siedzieć w domu :-)

reklama
No teraz powiem Wam ze zaczynają szanować pracowników bo im zaczyna ich brakować

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry