reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Monia, to samo było u mnie w pracy. Dziewczyna chodziła i mówiła o nie, to nie może być prawda, nie chce tego dziecka. To po co się ruchasz bez zabezpieczenia kobieto :/

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozumiem, że tak podchodzicie do tego. Ja nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić.. Mam tylko nadzieję, że Wam się szybko uda

No nie wiem ciężko to komuś wszystko wytłumaczyć dopóki ktoś nie jest w takiej sytuacji to no nie da się tego opisać. Może ja za bardzo to przezywam wszystko
Siostrze męża absolutnie nie kazalam czekać to jest jej wybór mówiła ze poczeka na mnie ,no nie wiem może chce zajść wtedy co i ja, a może chce się dorobić bo pracuje za granica nie pytałam o powod jej decyzja powiedziałam jej żeby później nie czekała tyle co ja

" kto nie walczy ten nie niańczy "

A ja uważam, że są różne sytuacje. I czasami bywają też takie sytuacje, że kobietę następna ciąża przeraża. Nie jest gotowa czy np. Nie ma w nikim oparcia (Nawet w mężu). Nie wrzucałabym tak łatwo wszystkich do jednego wora...

Chodzi mi o to, że rozumiem że kobieta może być na poczatku załamana że zaszła w ciąże a w ogóle tego nie planowała.

Agnieva, jeżeli się nie planuje ciąży to są gumki, tabletki, spirale, implanty itp tacy ludzie są po prostu niemądrzy

Agnieva ale przecież jak nie planuje się dziecka to przecież istnieje antykoncepcja...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Szok szokiem a chodzenie i gadanie głupot do koleżanek z pracy to co innego

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry