reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Ja jutro ryba na obiad i zupa jeszcze nie wiem jaka może ogorkowa? Zobaczymy
No jeszcze chwilka i do pracy nie mam weny dzisiaj wogóle ,ja nocek nie lubię dobrze ze je mam raz na miesiąc a czasami rzadziej . Miało coś być z mężem ale nie będzie nie mam ochoty wogole ostatnie dwa miesiące są jakieś cale u mnie bez sil już chyba wolałabym ciągnąc dwa tygodnie drugiej zmiany a żeby było śmieszniej do samej wigilii chodzimy do pracy nie odzoemy dopiero w wigilię ....masakra jakas
" kto nie walczy ten nie niańczy "
No jeszcze chwilka i do pracy nie mam weny dzisiaj wogóle ,ja nocek nie lubię dobrze ze je mam raz na miesiąc a czasami rzadziej . Miało coś być z mężem ale nie będzie nie mam ochoty wogole ostatnie dwa miesiące są jakieś cale u mnie bez sil już chyba wolałabym ciągnąc dwa tygodnie drugiej zmiany a żeby było śmieszniej do samej wigilii chodzimy do pracy nie odzoemy dopiero w wigilię ....masakra jakas
" kto nie walczy ten nie niańczy "
reklama
summis
Fanka BB :)
Ewa, aż ślinka cieknie ja wracam od koleżanki ale jakoś rozmowa się nie kleiła. Wcześniej było wszystko ok a od kiedy mam Majke jest inna, ona się stara od prawie dwóch lat o dzidzie i nic no ale to nie moja wina
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: