reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Powiem Ci że takie swojskie to nawet z zwykłym masełkiem zjem. Summis pewnie bardzo to przeżywa że jej nie wychodzi. Ile ma Twoja Majka?

reklama
Powiem Ci że takie swojskie to nawet z zwykłym masełkiem zjem. Summis pewnie bardzo to przeżywa że jej nie wychodzi. Ile ma Twoja Majka?

Summis ja rozumiem ta twoja koleżankę poniekąd bo w podobnej sytuacji z moja siostra jestem ja się staram 2 lata a ona wpadła z gościem co.ma dwójkę dzieci....wiec wiesz moja mama ja uprzedzala żeby się z niczym nie śpieszyła bo ja mam taki problem ale ona stwierdziła ze ma 34 lata i się jej należy i tak oto w lutym rodzi córkę....no i ta koleżanką co zaszla teraz z iui to tak samo już nie mamy ze sobą tak dobrego kontaktu bo zostałam sama ze staraniami ( chodzi tutaj o moje otoczenie)...siostra męża czeka na mnie i dopiero ona zajdzie wiec ktoś kto ma już dziecko wiadome ze inaczej podchodzi do starań niż osoba która ich nie ma i im dłuższe starania tym innym ciężej to pojąć bo wszyscy twierdza ze wystarczy odpuścić i będzie a to guzik prawda niestety .

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Jestem już dziewczynki pod praca mdli mnie nie wiem od czego oby szybko przeszło mam ranigast w pracy wiec pewnie zarzuce nie robię w tym miesiącu wyników prg i nie wiem czy moje zle samopoczucie jest na wysoki czy niski prg....śluz nadal przezroczysty mój wykres mi wyliczył ze owu miałam 8dc coś mi się to nie podoba....nic będę nadal robić testy owu i zobaczymy

Jadzia, ale to nie cieszysz się że siostra będzie miała dziecko? Szczerze to dziwię się trochę siostrze męża. No chyba, że jest młodziutka...

Wiem, że to przeżywa. Szczegolnie, że ma 28 lat i ksiazkowo jest zdrowa jak i jej facet. Maja ma rok i 5 miesięcy.
Jadzia, ale no 34 lata to jest w sumie taki wiek, że powinna się spieszyć.. Nie chce nic zlego powiedzieć ale dlaczego mają czekać, bo Tobie się nie udaje? To tak nie działa..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, że to przeżywa. Szczegolnie, że ma 28 lat i ksiazkowo jest zdrowa jak i jej facet. Maja ma rok i 5 miesięcy.
Jadzia, ale no 34 lata to jest w sumie taki wiek, że powinna się spieszyć.. Nie chce nic zlego powiedzieć ale dlaczego mają czekać, bo Tobie się nie udaje? To tak nie działa..

Nawet to już nie o to chodzi żeby czekać...tylko żeby zaczekala i się zastanowila czy to ten człowiek....
To twoja koleżanką jest w moim wieku. Doskonale rozumiem jej podejście. Tak samo przezywam każda ciążę z otoczenia niestety psychika robi swoje.
A moja siostra to jest wogole odrębny temat i jej wiek bynajmniej jest tu najmniejszym problemem.

Ostatnia edycja:
Jadzia, ale to nie cieszysz się że siostra będzie miała dziecko? Szczerze to dziwię się trochę siostrze męża. No chyba, że jest młodziutka...
Ja z ta siostra nie mam kontaktu. Przychodzi do mnie tylko po kasę jak jej trzeba nawet za długi potrafiła powiedzieć ze umarłam....no cóż są ludzie i ludzie. Fajnie ze będzie dziecko tylko szkoda ze trafiła na takiego człowieka...

Rozumiem, że tak podchodzicie do tego. Ja nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić.. Mam tylko nadzieję, że Wam się szybko uda

reklama
Jadziu kochana Ty myśl przede wszystkim o sobie[emoji5] siostrze się udało to niech dziękuję za to Bogu. Teraz przy tym co się dzieje że kobiety które pragną dziecka to mają pod górkę A innym pyk się udaje... ja jestem zła na To!!!
Jak koleżanka z roboty zaszła w ciążę z 3 dzieckiem i chodziła i mówiła ze nie chce tego dziecka to miałam ochotę jej walnąć!! I to sprawiedliwe nie jest!!!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry