reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Potem jest spokój bo " żyje " i nic mi nie jest i wracam do normalności

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Oo rany identycznie ... i zauważyłam że jak jestem stabilna emocjonalnie to mi tabletka nie przeszkadza. Jak tylko spadek formy to schizy po całości. Boje się połknąć nawet tabl wielkości ziarenka.

Oczywiście że nerwica tzw lękowa... Nie każdy ma przed jedzeniem, może być lek przed śmiercią, lek przed jazda autem ile ludzi tyle leków [emoji4][emoji4]

Ja mam lek przed ciezka chorobą. Juz sobie tyle zdiagnozowalam... mam obsesję na pkt szukania.

Dokładnie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] ja ostatnio Jabłko starkowalam na najmniejszych dziurkach mimo to coś tam mi jeszcze przeszkadzało i zmielilam je blenderem...

A to też miałam, czasami wraca ale tłumacze sobie ze badania są wporzadku także wtedy wracam do normalności

Nie nie chodzę... rano jem wszystko co w ręce wpadnie i szybko. od 11 do 14 jem powolutku.. W godzinach późnego popołudnia gdy przychodzi wieczór to się zaczyna " głupie myślenie" wtedy już muszę blendowac żeby zjeść [emoji3] tłumacze sobie sama, czytam porady innych... Kiedyś bralam kropelki prometazin na bazie ziół nie uzależniające były super ale na jednej buteleczce się skończyło [emoji6]

Nie nie chodzę... rano jem wszystko co w ręce wpadnie i szybko. od 11 do 14 jem powolutku.. W godzinach późnego popołudnia gdy przychodzi wieczór to się zaczyna " głupie myślenie" wtedy już muszę blendowac żeby zjeść [emoji3] tłumacze sobie sama, czytam porady innych... Kiedyś bralam kropelki prometazin na bazie ziół nie uzależniające były super ale na jednej buteleczce się skończyło [emoji6]

Dzielna jesteś i to bardzo ! Szacun :-)

reklama
Wszystkie z czymś musimy się w życiu uporać! Wszystkie jesteśmy dzielne! Dlatego kobieta jest najsilniejsza istota na świecie [emoji4]

Do góry