reklama
Andzia369
Fanka BB :)
Oczywiście że nerwica tzw lękowa... Nie każdy ma przed jedzeniem, może być lek przed śmiercią, lek przed jazda autem ile ludzi tyle leków [emoji4][emoji4]Może to też jest nerwica... ta schiza przy jedzeniu i polykaniu
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Oo rany identycznie ... i zauważyłam że jak jestem stabilna emocjonalnie to mi tabletka nie przeszkadza. Jak tylko spadek formy to schizy po całości. Boje się połknąć nawet tabl wielkości ziarenka.Potem jest spokój bo " żyje " i nic mi nie jest i wracam do normalności
Ja mam lek przed ciezka chorobą. Juz sobie tyle zdiagnozowalam... mam obsesję na pkt szukania.Oczywiście że nerwica tzw lękowa... Nie każdy ma przed jedzeniem, może być lek przed śmiercią, lek przed jazda autem ile ludzi tyle leków [emoji4][emoji4]
Andzia369
Fanka BB :)
Nie nie chodzę... rano jem wszystko co w ręce wpadnie i szybko. od 11 do 14 jem powolutku.. W godzinach późnego popołudnia gdy przychodzi wieczór to się zaczyna " głupie myślenie" wtedy już muszę blendowac żeby zjeść [emoji3] tłumacze sobie sama, czytam porady innych... Kiedyś bralam kropelki prometazin na bazie ziół nie uzależniające były super ale na jednej buteleczce się skończyło [emoji6]
Dzielna jesteś i to bardzo ! Szacun :-)Nie nie chodzę... rano jem wszystko co w ręce wpadnie i szybko. od 11 do 14 jem powolutku.. W godzinach późnego popołudnia gdy przychodzi wieczór to się zaczyna " głupie myślenie" wtedy już muszę blendowac żeby zjeść [emoji3] tłumacze sobie sama, czytam porady innych... Kiedyś bralam kropelki prometazin na bazie ziół nie uzależniające były super ale na jednej buteleczce się skończyło [emoji6]
reklama
Podziel się: