reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Jadziu mam nadzieje ze rozmowy ze specjalistą i jakaś terapia bez leków pomoze. Nie chce rezygnować ze starań i brać jakieś psychotropy. Miewam długie okresy spokoju i jestem stabilna. Stąd nadzieja ze może dam rade bez leków. Z drugiej strony może to głowa nie pozwala zostać mama. Gadalam kiedyś z psycholog rekreacyjna i ona twierdzi ze nie ma czegoś takiego jak zablokowanie psychiczne na zachodzenie w ciążę. Hmm no nie wiem.
Ja się z tym zgadzam ze nie ma czegoś takiego
......co do wyciszenia. ...ja również miewam okresy totalnego spokoju a później "widzę na ulicy" moja przeszłość i się zaczyna od nowa ....kochana psycholog leczy bez leków psychiatra z lekami....

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Andzia współczuję dolegliwości. Wiem ze istnieje coś takiego. Mam lek przed lykaniem dużych tabletek. Lekarz stwierdził że to wina wąskiego przelyku... podobno zaintubowac mnie to byłby wyczyn
Oj tak.. Mam podobnie.. Kiedyś przy gastroskopi był problem z wlozeniem mi rurki w przełyk[emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam apetyt ogromny zjadłabym konia z kopytami jednakże ten lęk przed polknieciem... Eh nie życzę nikomu...

A na poprawę humoru leżę z nogami do góry już 15 min [emoji3] a M mówi" no pędz pędz pokaż jaki silny jesteś" [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja tez mam taki apetyt ale później brzuch mówi uwaga i pojawiają się mdłości aż się trzese serio
...

Masakra... Ja.mam Schizy że się dlawie albo nie zdążę przełknąć a żarcie poleci dalej albo że do tchawicy wpadnie...

my się tu z czasem same pewnie wyleczymy! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] jestem pewna [emoji4][emoji4]

Ja się z tym zgadzam ze nie ma czegoś takiego
......co do wyciszenia. ...ja również miewam okresy totalnego spokoju a później "widzę na ulicy" moja przeszłość i się zaczyna od nowa ....kochana psycholog leczy bez leków psychiatra z lekami....

Dziękuje Kochana. To powinnam w takim razie pójść do psychologa. Jakie to przykre ze rzeczy ode mnie niezależne mogły tak mi zrysować głowę. W moim domu rodzinnym było wszystko oprócz prostego okazywania miłości. Moja mama jest zimna. Nie pamiętam kiedy i czy w ogóle mnie przytuliła. Tata juz lepiej,ale całe życie darli koty. Do tego wiecznie sprawiający problemy brat z którym nie mam prawie kontaktu.mam juz swoją rodzinę. Mój mąż jest wspaniały ale ta przeszłość mnie dalej boli i meczy.

Masakra... Ja.mam Schizy że się dlawie albo nie zdążę przełknąć a żarcie poleci dalej albo że do tchawicy wpadnie...

Rozumiem to. Jak polkne tabletkę to czuje ja przez cały przełyk i zanim wleci to mi się gorąco robi czy przeleci czy się zatrzyma i będę się dusić.

Dokładnie to! i do tego kolotanie serca i strach czy napewno poszło do rzoladka czy może gdzie indziej...

reklama
Do góry