reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

No a inseminacja? Ze względu na nasienie nie robicie?

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Nie możemy zrobić. W tym cyklu tylko badania hormonalne i powtórne badanie nasienia ...juz po prawidłowej abstynencji. Jestem zła na siebie i męża ze nie policzylismy przed badaniem ilości dni. Bagatelizacja po calosci.Mąż wpisał co mu do głowy przyszło. Dopiero w domu nas otrzezwilo i wyliczylismy co do dnia a nawet pory ;-) będziemy odpoczywać w tym cyklu od leków i starań. Może takie niekontrolowane co nieco ;-)

reklama
Nie możemy zrobić. W tym cyklu tylko badania hormonalne i powtórne badanie nasienia ...juz po prawidłowej abstynencji. Jestem zła na siebie i męża ze nie policzylismy przed badaniem ilości dni. Bagatelizacja po calosci.Mąż wpisał co mu do głowy przyszło. Dopiero w domu nas otrzezwilo i wyliczylismy co do dnia a nawet pory ;-) będziemy odpoczywać w tym cyklu od leków i starań. Może takie niekontrolowane co nieco ;-)
Kurde szkoda bo już miałam nadzieje :-( ja męża teraz zmolestuje ostatni raz przed inseminacja wstrzemięźliwości 7 dni wiec będzie 6 mam nadzieje ze wystarczy

Kurde szkoda bo już miałam nadzieje :-( ja męża teraz zmolestuje ostatni raz przed inseminacja wstrzemięźliwości 7 dni wiec będzie 6 mam nadzieje ze wystarczy

Lepiej 5-6. Im dłużej tym geściej plemników i będą powolne albo z defektem. Cytat z WHO ...Jadziu mam już taka nauczkę po dzisiejszym ze będę wyliczać co do godziny kiedy był ostatni ♡. Czuje się tak ciężko jakbym dziś tony gruzu przerzucila. Ledwo wytrzymałam żeby się nie rozplakac w głos jak prof zaczął komentować nasienie. Dopiero nas opie.. rzy jak przyznamy się do tych 9 dni...

Lepiej 5-6. Im dłużej tym geściej plemników i będą powolne albo z defektem. Cytat z WHO ...Jadziu mam już taka nauczkę po dzisiejszym ze będę wyliczać co do godziny kiedy był ostatni ♡. Czuje się tak ciężko jakbym dziś tony gruzu przerzucila. Ledwo wytrzymałam żeby się nie rozplakac w głos jak prof zaczął komentować nasienie. Dopiero nas opie.. rzy jak przyznamy się do tych 9 dni...
To się nie przyznawajcie albo zrobcoe ponownie badanie gdzie indziej prywatnie z mniejsza wstrzemięźliwością ja bym się nie poddawała tym bardziej ze jesteś na początku cyklu

To się nie przyznawajcie albo zrobcoe ponownie badanie gdzie indziej prywatnie z mniejsza wstrzemięźliwością ja bym się nie poddawała tym bardziej ze jesteś na początku cyklu

Musimy się przyznać do tej głupoty. Prof skierował męża na badania hormonalne, tak sie przejal. Taki wynik nasienia wpisany w nasza karte zdyskwalifikowalby nas na iui. Żeby robić iui musi być niezle nasienie. Zrobimy powtórkę nasienia o prawidliwym czasie i zobaczymy co będzie. Oby to było przyczyną tych wyników...

Powiem Wam Dziewczyny ze nie miałam jeszcze tak mieszanych uczuć i dawno nie czulam sie tak zle psychicznie.Kilka lat temu usłyszałam ze mam PCOS. Dla nastolatki nie był to jakiś nius zwalajacy z nóg. Tak myślałam do niedawna. Stało się jednak coś bardziej poważnego. Rysa w psychice...kilka lat temu zaczęłam myśleć ze dziecka się nie doczekam.i to do dziś echem odbija się w mojej głowie. Potem rozpoczęło się szukanie specjalisty od PCOS,kolejni lekarze, jeżdżenie do Warszawy i innych miadt, litanie z badaniami. Zdania lekarzy byly podzielone. Dwoch stwierdziło ze absolutnie to nie PCOS. Kolejni ze może być ale niekoniecznie a zdarzyli się też tacy pewni na 100 % ze jestem na to chora. Zdanie i argumenty dzisiejszego prof z Lublina pokrywają się z tymi lekarzami którzy odrzucili juz dawno PCOS. Prof przekonywał mnie aż do momentu kiedy stwierdził że ja od pcos powinnam się już odczepić myślami. Dlaczego się dziś nie ciesze ? Dlaczego nie skacze z radości ? Przecież wiele kobiet oddaloby wiele za taką diagnozę, za pozbycie się paskudnego zespołu policystycznych jajników. Rypnijcie mnie bo jestem durna

Powiem Wam Dziewczyny ze nie miałam jeszcze tak mieszanych uczuć i dawno nie czulam sie tak zle psychicznie.Kilka lat temu usłyszałam ze mam PCOS. Dla nastolatki nie był to jakiś nius zwalajacy z nóg. Tak myślałam do niedawna. Stało się jednak coś bardziej poważnego. Rysa w psychice...kilka lat temu zaczęłam myśleć ze dziecka się nie doczekam.i to do dziś echem odbija się w mojej głowie. Potem rozpoczęło się szukanie specjalisty od PCOS,kolejni lekarze, jeżdżenie do Warszawy i innych miadt, litanie z badaniami. Zdania lekarzy byly podzielone. Dwoch stwierdziło ze absolutnie to nie PCOS. Kolejni ze może być ale niekoniecznie a zdarzyli się też tacy pewni na 100 % ze jestem na to chora. Zdanie i argumenty dzisiejszego prof z Lublina pokrywają się z tymi lekarzami którzy odrzucili juz dawno PCOS. Prof przekonywał mnie aż do momentu kiedy stwierdził że ja od pcos powinnam się już odczepić myślami. Dlaczego się dziś nie ciesze ? Dlaczego nie skacze z radości ? Przecież wiele kobiet oddaloby wiele za taką diagnozę, za pozbycie się paskudnego zespołu policystycznych jajników. Rypnijcie mnie bo jestem durna
Kochana to normalne ze jesteś zła i smutna i bóg wie co jeszcze bo prZecież były plany na ten cykl a to wszystko poszło fiu fiu. .. Sprawdz sobie kochana to forum jak wiele dziewczyna zeszło w naturalna ciążę lub po qui z pcos pchanie w Ciebie tabletek na schorzenie którego nie masz ....to jest najgorsze bo miną lata zanim cala chemia się oczyści z organizmu lecz spróbuj popatrZeć na to z innej strony jeśli zaszlabys od tak od strzalu cieszylabys się z dzidziusia ale czas im dłuższy tym bardziej powoduje narastanie miłości bynajmniej tak jest ze mną jak sobie wyobraze ze będę mieć kiedyś takiego szkraba to dosłownie mnie rozpiera myślę ze im dłużej się kobieta stara tym mocniej walczy tym mocniej wierzy tym więcej ma w sobie siły do pokonania prZeciwności i jeden dzień zwatpienia jest naturalny i wcale mnie to u Ciebie Skarbie nie dziwi na szczęście teraz rozpoczelas nowy zeszyt nie zapisany , odwróć pierwsza stronę narysuj wielki uśmiech i powiedz sobie w duchu ze profesor wie co robi i warto mu zaufać przyszły cykl będzie nasz :-*:-*:-*:-* będzie ciąża i prawidłowy czas wstrzemięźliwości a wyniki męża napewno są w normie parametry są zachwiane przez długi czas ;-) jestem tego pewna :-*:-*głowa i cycki do góry dziewczynki musi się kiedyś udać :-*

reklama
Do góry