reklama
moniabat
Fanka BB :)
Hehehe Aga masz rację...[emoji16]Andzia ! Andzia ! Andzia ! :-) dawaj tu 2 kreseczki bo mnie już palce bolą od kibicowania ;-)
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba jestem wielkim niedowiarkiem i stad zamiast się cieszyć to marudze. Masz rację Jadziu i dziękuję za kopa w dupe. Musze się otrząsnąć. :-*Kochana to normalne ze jesteś zła i smutna i bóg wie co jeszcze bo prZecież były plany na ten cykl a to wszystko poszło fiu fiu. .. Sprawdz sobie kochana to forum jak wiele dziewczyna zeszło w naturalna ciążę lub po qui z pcos pchanie w Ciebie tabletek na schorzenie którego nie masz ....to jest najgorsze bo miną lata zanim cala chemia się oczyści z organizmu lecz spróbuj popatrZeć na to z innej strony jeśli zaszlabys od tak od strzalu cieszylabys się z dzidziusia ale czas im dłuższy tym bardziej powoduje narastanie miłości bynajmniej tak jest ze mną jak sobie wyobraze ze będę mieć kiedyś takiego szkraba to dosłownie mnie rozpiera myślę ze im dłużej się kobieta stara tym mocniej walczy tym mocniej wierzy tym więcej ma w sobie siły do pokonania prZeciwności i jeden dzień zwatpienia jest naturalny i wcale mnie to u Ciebie Skarbie nie dziwi na szczęście teraz rozpoczelas nowy zeszyt nie zapisany , odwróć pierwsza stronę narysuj wielki uśmiech i powiedz sobie w duchu ze profesor wie co robi i warto mu zaufać przyszły cykl będzie nasz :-*:-*:-*:-* będzie ciąża i prawidłowy czas wstrzemięźliwości a wyniki męża napewno są w normie parametry są zachwiane przez długi czas ;-) jestem tego pewna :-*:-*głowa i cycki do góry dziewczynki musi się kiedyś udać :-*
" kto nie walczy ten nie niańczy "
moniabat
[emoji23][emoji23][emoji23] albo trzyma nas w niepewności [emoji6] Andzia... wstawaj....Dziewczyny jesteśmy niemożliwe Andzia pewnie ma już ciążowy niedźwiedzi sen i test pokaże nam kolo 12 ;-)
moniabat
Bardzo dobrze[emoji6] nie ma spania[emoji23][emoji23][emoji23]Nooo wywolalismy Andzia z wyrka ;-)
reklama
Podziel się: