reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Jak wieczorek dziewczyny. Agawid jak po wizycie w klinice??

Mnie od rana boli brzuch na okres... Tak do teraz [emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki Andzia za pamięć. Prof wykluczył PCOS,mam niedomoge progesteronu. Stąd brak własnej owu i cykle w cały świat. Mam zrobić progesteron 21 dc i wynik zabrac na wizytę. Jestem załamana, bo wyniki nasienia Męża są złe. 8 mies temu było ok ,dzisiejsze załamka. Pierwsze byly bez lykania Profertil a te po kilku mies brania witamin i dupa.
Prof zlecił Mężowi badania hormonalne. Zawsze to ja byłam " ta z problemem" teraz jest odwrotnie. Prof jako jedyny spośród wielu lekarzy przyjrzeć chce się Mężowi.

reklama
O kurcze progesteron jeszcze idzie nadrobić... Ale teraz co z mężem? Za mało tego nasienia czy za mało plemników? kiedy masz poddaje się Tym badaniom!?

Andzia mój Maz przyjmuje do conajmiej północy bo tak przeważnie meile od niego dostaje.
Zrobiłam przed chwila zastrzyk bolało tym razem bardziej niż ostatni [emoji24][emoji24] jeszcze dwa jak dobrze pójdzie już się boje bo ovitrelle jest taki duży buuuuuuu polala się krew :-( ja już nie chceeeee

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dzięki Andzia za pamięć. Prof wykluczył PCOS,mam niedomoge progesteronu. Stąd brak własnej owu i cykle w cały świat. Mam zrobić progesteron 21 dc i wynik zabrac na wizytę. Jestem załamana, bo wyniki nasienia Męża są złe. 8 mies temu było ok ,dzisiejsze załamka. Pierwsze byly bez lykania Profertil a te po kilku mies brania witamin i dupa.
Prof zlecił Mężowi badania hormonalne. Zawsze to ja byłam " ta z problemem" teraz jest odwrotnie. Prof jako jedyny spośród wielu lekarzy przyjrzeć chce się Mężowi.
Mój mąż po braniu leków na nasienie przez 3 mc też miał gorsze wyniki niż bez nich.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Andzia mój Maz przyjmuje do conajmiej północy bo tak przeważnie meile od niego dostaje.
Zrobiłam przed chwila zastrzyk bolało tym razem bardziej niż ostatni [emoji24][emoji24] jeszcze dwa jak dobrze pójdzie już się boje bo ovitrelle jest taki duży buuuuuuu polala się krew :-( ja już nie chceeeee

Współczuję [emoji17]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzielna[emoji9][emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze progesteron jeszcze idzie nadrobić... Ale teraz co z mężem? Za mało tego nasienia czy za mało plemników? kiedy masz poddaje się Tym badaniom!?

Ruchliwosc jest luks i liczba tez tylko wyszło baaardzo mało prawidłowej budowy. Po 9 dniach bez seksu. Źle zrobiliśmy ze nie dopilnowalismy tego. Wg who max 7 dni

Wyczytalam na stronie WHO ze maks 7 dni abstynencji bo w przeciwnm razie wynik jest niemiarodajny. Jak za krótki to wychodzi za mała ilość a jak za długi to zła ruchliwosc i morfologia.

reklama
Do góry