reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

No właśnie ja też muszę wykazy porobić ostatni robiłam w marcu 2017 na raka szyjki macicy i było okey i we wrześniu ogólny Wymaz i też było okey.
Teraz czas powtórzyć badania bo w między czasie miałam malutka cyste pobolewal mnie brzuch z lewej strony to był październik no i nie skontrolowalam jej potem... Ale miała 1,5 cm na 1,8 cm. Ginekolog mówił że powinna się wchlonac i nie wiem czy się wchlonela czy nie ale nie boli nic od tamtej pory...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monia a jak krwawienie dalej tak słabo? No i nie za szybko ten okres? na Kiedy miałaś termin @?

Monia a jak krwawienie dalej tak słabo? No i nie za szybko ten okres? na Kiedy miałaś termin @?

Andzia dalej jest. @ miałam dostać dopiero we wtorek, dziś to mój 12 dzień po owu... już i tak po ptakach na ten cykl

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm no to szybko.... Rzeczywiście...
Kurcze myślałam że ci się udało.. Ale co by nie było tu się nie poddajemy!! Bądź dobrej myśli. Nowy cykl nowa szansa! Jak mi się teraz nie uda to też trudno, trzeba kombinować dalej [emoji13] aha no i w przyszłym cyklu będziesz testować wcześniej niż ja [emoji4][emoji4] niech @ dojdzie do końca i do boju!!

O masz a moja starsza cora zaczęła wymiotowac... I noc z głowy.. Tak mi jej szkoda bidulki [emoji22]

Ojej wspolczuje panuje ten wredny wirus wspolczuje strasznie oby szybko małej przeszło :-*:(

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dzięki Jadziu wiecie co ogólnie wymiotla sobie 2 razy... Chyba po jabłkach już jest lepiej... Ale najbardziej poszkodowana była młodsza córka bo starsza haftowala z góry piętrowego łóżka i była czysciutka i ona i pościel. A młoda wstala cała ohaftowana jej pościel też i mówi " nie lubię cię natala " haha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dzięki Jadziu wiecie co ogólnie wymiotla sobie 2 razy... Chyba po jabłkach już jest lepiej... Ale najbardziej poszkodowana była młodsza córka bo starsza haftowala z góry piętrowego łóżka i była czysciutka i ona i pościel. A młoda wstala cała ohaftowana jej pościel też i mówi " nie lubię cię natala " haha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hehehe biedna poszkodowana[emoji6] dobrze jej już lepiej[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehe to dala czadu a może coś zjadla i jej siadło [emoji6][emoji3]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Do góry