reklama
Andzia369
Fanka BB :)
Tak w ogóle to 3 dni temu wcielo ni gdzieś termometr.. I nie mierze tempki... Ciągnięcia już nie takie mocne... Piersi bolą delikatnie przy dotykaniu... Także nic szczególnego.. [emoji4][emoji4]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Zawsze można kupić nowy [emoji3][emoji3] a na wykresie zaznaczy ze nie było te trzy dni nic mierzone.Tak w ogóle to 3 dni temu wcielo ni gdzieś termometr.. I nie mierze tempki... Ciągnięcia już nie takie mocne... Piersi bolą delikatnie przy dotykaniu... Także nic szczególnego.. [emoji4][emoji4]
Mi pracują jajniki po tym zastrzyku i to mocno czuje raz lewa raz prawa strone
" kto nie walczy ten nie niańczy "
moniabat
Andzia oby nie trzeba było[emoji6]A ja nie prowadzę wykresu, kupię już w tygodniu i tak do testowania 2 dni jak teraz się nie udało to kupię testy owulacyjne na przyszły cykl może cus pomogą [emoji13]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia369
dokładnie!! Moniu a ty jak się czujesz????Andzia oby nie trzeba było[emoji6]
reklama
moniabat
Mnie dziś coś ściąga w podbrzuszu... A wczoraj wieczorem miałam taki dziwny śluz taki ciągnący delikatnie zabarwiony tak na bardzo jasno brązowo... jeszcze takiego nie miałam no i przyznam się szczerze że dziś mam kryzys... bo czuje że znów się nie udało[emoji22][emoji22][emoji22]dokładnie!! Moniu a ty jak się czujesz????
Podziel się: