Ewarut
Fanka BB :)
Będzie gites po pierwszej [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Brawo ja:-) Odlozylam pól wypłaty na jeszcze jedna iui w razie czego :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie gites po pierwszej [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Brawo ja:-) Odlozylam pól wypłaty na jeszcze jedna iui w razie czego :-)
Mnie iui źle się kojarzy bo była niewypałem. Pilnuj Jadziu żeby nie za wcześnie chcieli Ci ją zrobić. Pęcherzyk 18 mm jest złym pomysłem. Pilnuj rozmiaru koniecznie. żałuję że zgodziłam się na iui z tak małym pecherzykiem.można było poczekać chociaż 1 dzień... nie chce Cię broń Boże nastawiać źle. To troska żebyś potem nie musiała tak przeżywać jak ja...Brawo ja:-) Odlozylam pól wypłaty na jeszcze jedna iui w razie czego :-)
Wiem wiem idę na monitoring 7-8dc i będę widzieć co i jakMnie iui źle się kojarzy bo była niewypałem. Pilnuj Jadziu żeby nie za wcześnie chcieli Ci ją zrobić. Pęcherzyk 18 mm jest złym pomysłem. Pilnuj rozmiaru koniecznie. żałuję że zgodziłam się na iui z tak małym pecherzykiem.można było poczekać chociaż 1 dzień... nie chce Cię broń Boże nastawiać źle. To troska żebyś potem nie musiała tak przeżywać jak ja...
2 litry wody z dwoma cytrynami urosept i żurawia gorący termofor nie na brzuch tylko miedzy uda żeby pipke grzało podmywanie sama woda z szarym mydłem i ja np. Robie mieszankę wszystkie saszetki z pudełek rumianku szalwii miety i nagietka wkładam do miski i zalewam to wrzatkiem. Ta miednicę klade na muszle klozetowa i siadam uważać żeby woda nie była za blisko pupy! ! I zakrywam nogi ręcznikiem i siedze pól godziny na tym jak będzie parzyć to odkryć czasem ręcznik i normalnie tam sikać w ta miednicęDziewczyny jak radzicie sobie z zapaleniem pęcherza ? Oprócz urofuro ;-) żurawina i ... wściekłe piecze
Czesc Monia :-) fajnie ze dotaras ! :-)Łooo dziewczyny ale miałam dziś masakre.... dopiero teraz chwila na oddech[emoji26][emoji26][emoji26]
Muszę nadrobić info z forum bo widzę że się działo[emoji6]
Aga mi na zapalenie furagin dość pomaga naszczęście[emoji5]
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Andzia a który masz dzień cyklu ? :-)A ja leżę i leżę i raz ciągnie w dole brzucha raz w pachwince a raz w piersiach [emoji4] dobre znaki tylko czy aby nie omylne...
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom