reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Objaw ciąży :-):-)Mnie też meczy śpiączka. Dostałam szoku jak dziś zadzwonił budzik ;-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
moniabat
Ewa ze szczęścia[emoji4] zobaczysz[emoji4]Witam się [emoji2]
No kochane to już jutro... Zobaczymy czy będę płakać ze szczęścia czy z rozpaczy.....
Ja już morduje się w pracy.... a tak bym jeszcze pospała[emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Hej dziewczynki ja o 3 rano miałam pobudke i teraz już wiem że mogę brać tylko apap bo co w domu jeszcze wczoraj jak byłam przed praca wzięłam ibuprom max sprint czy coś taka jasna kapsułka a raczej kapsuła bo to dosyć duże jest i ja zawsze mam problem z polknieciem tego. Zjadłam ta tabletkę na ten mój ból brzucha i nospe a dzisiaj o 3 rano jak mi gorąco jak mnie bierze na wymioty no i co poszłam do toaletę i ma pusto pociągnęło mnie ze 4 razy i później same puste odbijania przejebane jednym słowem
moniabat
Współczuję Jadzia ale pamiętaj wszystko dla maluszka... musisz jeszcze trochę być dzielna[emoji9][emoji9]Hej dziewczynki ja o 3 rano miałam pobudke i teraz już wiem że mogę brać tylko apap bo co w domu jeszcze wczoraj jak byłam przed praca wzięłam ibuprom max sprint czy coś taka jasna kapsułka a raczej kapsuła bo to dosyć duże jest i ja zawsze mam problem z polknieciem tego. Zjadłam ta tabletkę na ten mój ból brzucha i nospe a dzisiaj o 3 rano jak mi gorąco jak mnie bierze na wymioty no i co poszłam do toaletę i ma pusto pociągnęło mnie ze 4 razy i później same puste odbijania przejebane jednym słowem
moniabat
Współczuję Jadzia ale pamiętaj wszystko dla maluszka... musisz jeszcze trochę być dzielna[emoji9][emoji9]Hej dziewczynki ja o 3 rano miałam pobudke i teraz już wiem że mogę brać tylko apap bo co w domu jeszcze wczoraj jak byłam przed praca wzięłam ibuprom max sprint czy coś taka jasna kapsułka a raczej kapsuła bo to dosyć duże jest i ja zawsze mam problem z polknieciem tego. Zjadłam ta tabletkę na ten mój ból brzucha i nospe a dzisiaj o 3 rano jak mi gorąco jak mnie bierze na wymioty no i co poszłam do toaletę i ma pusto pociągnęło mnie ze 4 razy i później same puste odbijania przejebane jednym słowem
jadzia715
No wiem kochana wiem tylko jak sobie pomyślałam ze możliwe ze tak będzie ciąża wyglądać to się trochę wystraszylam: -DWspółczuję Jadzia ale pamiętaj wszystko dla maluszka... musisz jeszcze trochę być dzielna[emoji9][emoji9]
reklama
moniabat
Kochana nawet jeśli będziesz miała jakieś 'dziwne' objawy ciąży to wierz mi będziesz je inaczej traktować bo będziesz wiedziała że rośnie tam maluszek[emoji4] a poza tym kochana będziesz sobie w domku odpoczywała, dbała o siebie, kompletowała wyprawkę i takie same przyjemne rzeczy[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]
Podziel się: