reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Mój budzik dzwonił ostatnio od 8:45 do 9:15 i go nie słyszałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się [emoji2]
No kochane to już jutro... Zobaczymy czy będę płakać ze szczęścia czy z rozpaczy.....
Ewa ze szczęścia[emoji4] zobaczysz[emoji4]
Ja już morduje się w pracy.... a tak bym jeszcze pospała[emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki ja o 3 rano miałam pobudke i teraz już wiem że mogę brać tylko apap bo co w domu jeszcze wczoraj jak byłam przed praca wzięłam ibuprom max sprint czy coś taka jasna kapsułka a raczej kapsuła bo to dosyć duże jest i ja zawsze mam problem z polknieciem tego. Zjadłam ta tabletkę na ten mój ból brzucha i nospe a dzisiaj o 3 rano jak mi gorąco jak mnie bierze na wymioty no i co poszłam do toaletę i ma pusto pociągnęło mnie ze 4 razy i później same puste odbijania przejebane jednym słowem

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hej dziewczynki ja o 3 rano miałam pobudke i teraz już wiem że mogę brać tylko apap bo co w domu jeszcze wczoraj jak byłam przed praca wzięłam ibuprom max sprint czy coś taka jasna kapsułka a raczej kapsuła bo to dosyć duże jest i ja zawsze mam problem z polknieciem tego. Zjadłam ta tabletkę na ten mój ból brzucha i nospe a dzisiaj o 3 rano jak mi gorąco jak mnie bierze na wymioty no i co poszłam do toaletę i ma pusto pociągnęło mnie ze 4 razy i później same puste odbijania przejebane jednym słowem

Współczuję Jadzia ale pamiętaj wszystko dla maluszka... musisz jeszcze trochę być dzielna[emoji9][emoji9]

Współczuję Jadzia ale pamiętaj wszystko dla maluszka... musisz jeszcze trochę być dzielna[emoji9][emoji9]

No wiem kochana wiem tylko jak sobie pomyślałam ze możliwe ze tak będzie ciąża wyglądać to się trochę wystraszylam: -D

reklama
Kochana nawet jeśli będziesz miała jakieś 'dziwne' objawy ciąży to wierz mi będziesz je inaczej traktować bo będziesz wiedziała że rośnie tam maluszek[emoji4] a poza tym kochana będziesz sobie w domku odpoczywała, dbała o siebie, kompletowała wyprawkę i takie same przyjemne rzeczy[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

Do góry