reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Jadziu podziwiam Cię za siłę. Ze mnie to takie lelum polelum. Zniechęcam się szybko...
E ja teraz jestem jeszcze jak w żadnym z moich 20cykli stymulowanych i 6 nie stymulowanych bardziej nastawiona normalnie mam takiego pokera ze sobie nie wyobrazasz. A ty kochana kiedy inseminacja? Musimy prawie równo testować :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
E ja teraz jestem jeszcze jak w żadnym z moich 20cykli stymulowanych i 6 nie stymulowanych bardziej nastawiona normalnie mam takiego pokera ze sobie nie wyobrazasz. A ty kochana kiedy inseminacja? Musimy prawie równo testować :-)

Kochana podziwiam ! Jeszcze nie wiem kiedy iui , ponieważ na razie czekam na testowanie. Nie wiem czy to ze mam zapalenie pęcherza i biorę leki nie sfalszuje wyniku ? Jest taka opcja ? Pierwszy raz tak mam.

Kochana podziwiam ! Jeszcze nie wiem kiedy iui , ponieważ na razie czekam na testowanie. Nie wiem czy to ze mam zapalenie pęcherza i biorę leki nie sfalszuje wyniku ? Jest taka opcja ? Pierwszy raz tak mam.
Nie kochana furagina nie wpływa na wynik testu natomiast na nasienie już tak bo zabija plemniki, a leczenie środkami na zakażenie pęcherza może ale nie musi przesunąć dalej miesiaczke u mnie zawsze się spozniala po furaginie

Już jesteśmy po wizycie duszpasterskiej. Ksiądz nas wmiksowal do chóru :-D jakby ktoś usłyszał o wielkiej śpiewaczce to będę na pewno ja hehe :-D chociaż mi się humor poprawił.

O rany wspolczuje

Jadziu nie jest to tragedia ;-) mąż ma wykształcenie muzyczne- gra profesjonalnie na gitarze, a ja śpiewam dodatkowo z zamiłowania. Tylko jakoś nas zaskoczył :-D chyba sąsiadka podsłuchuje jak gramy i mu sprzedała niusa ze chętni do chóru pod nr 41 są :-D

Oj ciężko by było teraz policzyć kasy wydanej na lekarzy, leki,stymulacje, badania, testy owu, testy ciążowe, podpaski, chusteczki na łzy , czas stracony i liczony w dniach a nawet godzinach te sekundy grozy czy wyjdą dwie kreski czy nie to rozczarowanie po negatywnym BHCG pora przerwać to wszystko i w końcu zabrać się za planowanie pokoiku, wyprawke, będzie chłopczyk czy dziewczynka , czy podobne do mamy czy do taty, czy będzie Jagódka czy Miłoszek tak wiele pytań nie wiele odpowiedzi ale niebawem wszystko stanie się jasne
28 dni czas start!!!!!!

Brawo Ty [emoji3][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry