reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Daj znać Jadziu to i my będziemy wiedziały jak liczyć następnym razem [emoji16]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znać Jadziu to i my będziemy wiedziały jak liczyć następnym razem [emoji16]

Dam znać kochana napewno jeszcze czekam Pan Doktor jeszcze nie wstał swoja droga lubię go jako lekarza ale bardzo szybko mówi jest młody i czasami palnie coś z głupia ale ogólnie fajny lekarz chodzę do niego ponad rok jest o tyle dobry ze nie zleca drogich badan jedynie prg i BHCG on raczej nie ma w zwyczaju grzebania w hormonach z tym odsyła do endo na jedno to dobrze bo jak się nie orientuję w tematyce to nie przypisuje na pale leków

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Odpisal mi mój Pan Doktor ,ze liczyć od dzisiaj tj. 1 dnia obfitego krwawienia no i mi się wszystko przesunelo no to nic jakoś damy rade a bo liczylam na to ze uda mi się pójść na darmowa wizytę do szpitala na USG a tymczasem będę musiała iść prywatnie i wolne muszę brać na inseminacja a myślałam ze wypadnie mi w niedzielę to nic to nic to nic ważne ze się dzieje i to dużo :-)

Odpisal mi mój Pan Doktor ,ze liczyć od dzisiaj tj. 1 dnia obfitego krwawienia no i mi się wszystko przesunelo no to nic jakoś damy rade a bo liczylam na to ze uda mi się pójść na darmowa wizytę do szpitala na USG a tymczasem będę musiała iść prywatnie i wolne muszę brać na inseminacja a myślałam ze wypadnie mi w niedzielę to nic to nic to nic ważne ze się dzieje i to dużo :-)

Jadzia za to efekt koncowy będzie przepiękny[emoji9]

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

Jadzia za to efekt koncowy będzie przepiękny[emoji9]

A no to przecież nie ma innej opcji musi być Kochana jednak zatestuje 5.02 ze względu na to ze o ten jeden dzień mi się wszystko przesunelo no chyba ze będę czułą ze coś jest na rzeczy to zastestuje w niedzielę a później w poniedziałek no i się wtedy zastanowię czy iść do pracy czy już sobie darować na 2 lata [emoji3][emoji3][emoji3] oby tylko po drodze nic złego się nie stało odpukać! !!!

reklama
Ja i dziś robiłam progesteron... zobaczymy co mi wyjdzie[emoji16]

Daj znać Monia:)
Jadziu troszka cierpliwości i zobacz jak będzie pięknie jeszcze chwilka i będą same dobre nowiny [emoji3] mnie piersi rwą i podbrzusze jak ostatnio z promieniowaniem na " małą " hehe co to będzie zobaczymy... Nie poddajemy się [emoji16][emoji16][emoji16]

Do góry