reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Kochana mnie tak rano rozwalil ten facet w lab a ostatnio ten cień na teście wylam jak głupia dzisiaj ustało wszystko tylko się zatrzymalo ciapie ale nie ma żywej krwi i nie wiem teraz czy zaliczać to jako pierwszy dzień czy nie

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Od momentu krwawienia jest 1 dc. Tak mi mówi gin. Czasem okres jest obfity a czasem skąpy. Żywa krew musi być

reklama
Dzień powitał mnie zapaleniem pęcherza wersja hard. Nie wiem jak poprowadze dziś lekcje. Porażka. Wzięłam furagine i czekam na poprawę. Nawet termofor wzięłam do pracy ;-). Takie to miłe niespodzianki o 7 rano.

Dzień powitał mnie zapaleniem pęcherza wersja hard. Nie wiem jak poprowadze dziś lekcje. Porażka. Wzięłam furagine i czekam na poprawę. Nawet termofor wzięłam do pracy ;-). Takie to miłe niespodzianki o 7 rano.
Ja pierdziele mega Ci kochana wspolczuje :-(
Kup jeszcze suszoną zurawine i urosept wiem co to znaczy i bardzo ci wspolczuje nic fajnego mieć zapalenie pęcherza. Ale zapalenie pęcherza często jest tez w ciąży ;-)

Ja wiem ze pierwszy dzień krwawienia to pierwszy dzień okresu mi mój gin mówił ze jak poleci normalna krew to dopiero jest miesiaczka a mi się pokazało tylko troszkę zywej krwi a później same plamienia i nie wiem. Dzisiaj już normalnie się leje

Ja wiem ze pierwszy dzień krwawienia to pierwszy dzień okresu mi mój gin mówił ze jak poleci normalna krew to dopiero jest miesiaczka a mi się pokazało tylko troszkę zywej krwi a później same plamienia i nie wiem. Dzisiaj już normalnie się leje

To od dziś licz

reklama
Do góry