Od momentu krwawienia jest 1 dc. Tak mi mówi gin. Czasem okres jest obfity a czasem skąpy. Żywa krew musi byćKochana mnie tak rano rozwalil ten facet w lab a ostatnio ten cień na teście wylam jak głupia dzisiaj ustało wszystko tylko się zatrzymalo ciapie ale nie ma żywej krwi i nie wiem teraz czy zaliczać to jako pierwszy dzień czy nie
" kto nie walczy ten nie niańczy "
reklama
Mierze temp ale w tym mies jakiś tak nie każdego dnia. Zapominam. Moja temp trzyma się na 36.9Kochana trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła: -* a mierzysz temperaturę?
jadzia715
Fanka BB :)
Ja pierdziele mega Ci kochana wspolczuje :-(Dzień powitał mnie zapaleniem pęcherza wersja hard. Nie wiem jak poprowadze dziś lekcje. Porażka. Wzięłam furagine i czekam na poprawę. Nawet termofor wzięłam do pracy ;-). Takie to miłe niespodzianki o 7 rano.
Kup jeszcze suszoną zurawine i urosept wiem co to znaczy i bardzo ci wspolczuje nic fajnego mieć zapalenie pęcherza. Ale zapalenie pęcherza często jest tez w ciąży ;-)
jadzia715
Ja wiem ze pierwszy dzień krwawienia to pierwszy dzień okresu mi mój gin mówił ze jak poleci normalna krew to dopiero jest miesiaczka a mi się pokazało tylko troszkę zywej krwi a później same plamienia i nie wiem. Dzisiaj już normalnie się leje
Ewarut
To od dziś liczJa wiem ze pierwszy dzień krwawienia to pierwszy dzień okresu mi mój gin mówił ze jak poleci normalna krew to dopiero jest miesiaczka a mi się pokazało tylko troszkę zywej krwi a później same plamienia i nie wiem. Dzisiaj już normalnie się leje
jadzia715
Kurde ciulowo bo juzmialam od wczoraj zastrzyki rozpisane a tak to muszę liczyć od nowa to nic zadzwonię później do ginTo od dziś licz
moniabat
Witam dziewczynki [emoji9]Kurde ciulowo bo juzmialam od wczoraj zastrzyki rozpisane a tak to muszę liczyć od nowa to nic zadzwonię później do gin
Z tym liczeniem to przewalone ale jak ja mam chodź trochę żywej krwi to uznaje jako 1dc
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
jadzia715
No właśnie troszkę było poleciało tak raz i tyle i później sam śluz zabarwionym na brazowoWitam dziewczynki [emoji9]
Z tym liczeniem to przewalone ale jak ja mam chodź trochę żywej krwi to uznaje jako 1dc
reklama
moniabat
Najlepiej Jadziu zadzwoń do gina i niech Ci powie
Podziel się: