reklama
Ja mam korzeń maca a mąż fertil juz od pół roku bierze. Mnie ten korzeń nie przekonuje :-) biorę miositogyn i wit D, plus naturalna wit C w proszku.Ja najtańszy znalazłam na allegro
A która z kobitek zakupiła korzeń Maca? W tabletkach? ;-) i fertilman ? Fertilman jeszcze mam mogę którejś wysłać :-) Maz już tego nie je :-) mam tez na zbyciu clostilbergyt i duphaston i luteine dopochwowa: -)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Monia a ten metformax na co bierzesz ? Dużo osób to łyka.Jadzia ja część z tych badań już miałam... łykam jod 100, kw foliowy 5, Wit D 2000j. Teraz euthyrox 44- wcześniej 88 i metformax 500 i narazie tyle mam przekazanych.... zobaczymy co po tej prolaktynie bedzie. 16 mam umówiona wizytę u gina... więc się zobaczy co dalej[emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
moniabat
Fanka BB :)
Aga ja to biorę bo mam problemy z cukrem[emoji17]Monia a ten metformax na co bierzesz ? Dużo osób to łyka.
Przy problemach z tarczycą zaleca sie suplementację wit D ze względu na fakt, że pomaga regulować hormony zwłaszcza tsh. Niedobór wit D też może pogarszac samopoczucie i wzmagac objawy niedoczynności. Tak mi powiedział mój endo . Biorę wit D juz 3 lata w sezonie od września do kwietnia/ maja i o wiele lepiej się czujeJadziu ja się leczyłam u endo....
I to on mi rozregulował to. Teraz jak byłam u gina to on mi zwrócił uwagę że mam źle dobrane tabletki bo wyniki są tragiczne. We wtorek byłam u innej Endo i ona też się zdziwiła co do tabletek zarówno na tarczycę jak i cukier...dlatego teraz będę do niej chodzić zeby mi to uregulować.
A mam jeszcze do Was pytanko robiłyście badanie na witaminę D? Bo mi kazali zażyWać 2000j
Andzia369
Jadziu jeszcze nic straconego!!!A ja czuje ze mnie zaraz zaleje na dole już susza wiec lada chwila się wredota pojawi i lecimy z zastrzykami i inseminacja
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
jadzia715
E ja już się trzęsie na myśl o tych zastrzykach nie wiem jak to będzie tragedia po prostuJadziu jeszcze nic straconego!!!
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: