reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Wiem że już późno... Obudzily mnie skurcze... Ciągnięcia na samym dole brzucha po środku w dzień miałam delikatne myślałam że przejdzie jak przy owulacji... a teraz.... Masakra boli... aż się przebudzilam... Coś się tam dzieje to jest dziwne nie do opisania ciągnie aż po " małą " hehe

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem że już późno... Obudzily mnie skurcze... Ciągnięcia na samym dole brzucha po środku w dzień miałam delikatne myślałam że przejdzie jak przy owulacji... a teraz.... Masakra boli... aż się przebudzilam... Coś się tam dzieje to jest dziwne nie do opisania ciągnie aż po " małą " hehe

Też tak miałam [emoji2]

Hehe czyli zaliczam do dobrych oznak [emoji3] do @ jeszcze czas także zostało czekać i czekać

No chyba ze mnie zaleje to bety już nie będzie tylko wielkie przygotowania do inseminacji ojej mam stres ale tez trochę ekscytacji tak sobie myślę ze wbijajac igle w brzuch będę sobie myśleć dzidziusiu to dla ciebie :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Do góry