Monia na jakim etapie jesteś w cyklu ? U mnie 27 dc 9dp owuAga będziesz teraz wychwalana pod niebiosa[emoji6]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
moniabat
Fanka BB :)
Aga u mnie 22dc i 4dpo.... 16 testujeMonia na jakim etapie jesteś w cyklu ? U mnie 27 dc 9dp owu
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia369
Wiem że już późno... Obudzily mnie skurcze... Ciągnięcia na samym dole brzucha po środku w dzień miałam delikatne myślałam że przejdzie jak przy owulacji... a teraz.... Masakra boli... aż się przebudzilam... Coś się tam dzieje to jest dziwne nie do opisania ciągnie aż po " małą " hehe
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Też tak miałam [emoji2]Wiem że już późno... Obudzily mnie skurcze... Ciągnięcia na samym dole brzucha po środku w dzień miałam delikatne myślałam że przejdzie jak przy owulacji... a teraz.... Masakra boli... aż się przebudzilam... Coś się tam dzieje to jest dziwne nie do opisania ciągnie aż po " małą " hehe
jadzia715
No chyba ze mnie zaleje to bety już nie będzie tylko wielkie przygotowania do inseminacji ojej mam stres ale tez trochę ekscytacji tak sobie myślę ze wbijajac igle w brzuch będę sobie myśleć dzidziusiu to dla ciebie :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
" kto nie walczy ten nie niańczy "
reklama
moniabat
Jadziu dasz radę bo dzielna dziewczyna z Ciebie!!![emoji9] ale tak na wszelki wypadek zrób jutro bete[emoji4]
Andzia A Ty jak minął już ten ból?
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Andzia A Ty jak minął już ten ból?
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Podziel się: