reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Wy dopiero zaczęliście starania wiec spokojnie kochana podchodź do tego jeszcze będzie dzidziusia napewno :-)Niestety,@ spóźniała się 4 dni i dzisiaj przyszla niespodziewanie mozna powiedziec ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Aviva jest w delikatesach i orzechu jest koloru złotego, rozowego i niebieskiego z brokatem w środku :-)Jakie ładne winko
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
moniabat
Pol99 i tego się tutaj wszystkie 3mamy[emoji6] damy radę bo jak nie my to kto....[emoji6]wiem, dlatego lecimy dalej
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę wina ;-) okazałam w tym tyg dobroć dla teściowej jutro ma urodziny i zorganizowałam niespodziankę z tortem i kwiatami. Ściągnęłam tez siostrę męża z całą jej rodzinka. Atakujemy teściowa o 16. Może to dobry uczynek a może to szaleństwo ale niech ma ... taka jestem synowa hehe
moniabat
Kochana jesteś dobrą synową[emoji5]Zazdroszczę wina ;-) okazałam w tym tyg dobroć dla teściowej jutro ma urodziny i zorganizowałam niespodziankę z tortem i kwiatami. Ściągnęłam tez siostrę męża z całą jej rodzinka. Atakuje teściowa o 16. Może to dobry uczynek a może to szaleństwo ale niech ma ... taka jestem synowa hehe
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
jadzia715
Ja miałam lekko podwyższona ale to trzeba skonsultować z endo on Ci przepisze odpowiedni lek przeważnie bromergon ja miałam lekko podniesioną dostałam kelpNo właśnie, trzeba iść dalej,
A mam pytanie czy któraś z was miała problemy z prolaktyną? chodzi o podwyższenie?
Podziel się: