reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Jadzia jeśli masz możliwość zostania w domu to się nie zastanawiaj[emoji16]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie mam i nie mam :-D ale mam swiatlowstret [emoji43]podpisalam już listę raczej nie mam wyjścia to nic kupię coś cytrynowego do picia jakoś będę żyć :-) na krakersach jakoś dotrwam [emoji3]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Ale głupia jestem muli mnie a nakupilam bulek paczkow cukierkow itd.....ale ja jestem udana

A dziś średnio mija mi dzień pracy. Uczennica arogancko odniosła się do oceny która jej wystawilam na semestr. Strasznie ja poniosło. Wkurzylam sie ale już mnie powoli puszcza. Oby do 12.15 ;-)

A dziś średnio mija mi dzień pracy. Uczennica arogancko odniosła się do oceny która jej wystawilam na semestr. Strasznie ja poniosło. Wkurzylam sie ale już mnie powoli puszcza. Oby do 12.15 ;-)
Kochana je przejmuj się tak jest teraz młodzież chowana niestety :-/

I po pracy. Oddycham juz spokojnie. Tak mi przyszło do głowy ze ciężko byłoby pracować w szkole będąc w ciąży. U nas w Radomiu ciężko z etatach wiec w planach miałam pracowanie na pół gwizdka. Mam tylko 22 godz tyg wiec niezbyt wiele. Niestety po dzisiejszej akcji mojej uczennicy stwierdzam,że to nie byłoby takie kolorowe. A przecież denerwować się nie wolno. Ech najpierw trzeba w te ciążę zajść ... ;-)

I po pracy. Oddycham juz spokojnie. Tak mi przyszło do głowy ze ciężko byłoby pracować w szkole będąc w ciąży. U nas w Radomiu ciężko z etatach wiec w planach miałam pracowanie na pół gwizdka. Mam tylko 22 godz tyg wiec niezbyt wiele. Niestety po dzisiejszej akcji mojej uczennicy stwierdzam,że to nie byłoby takie kolorowe. A przecież denerwować się nie wolno. Ech najpierw trzeba w te ciążę zajść ... ;-)
Aga nie będzie źle... w ciążę znajdziesz a później to w razie czego pójdziesz na l4. Twoje zdrowie ważniejsze[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka spoznia mi sie @3dzien, kluja mnie jajniki raz prawy i lewy i czuje takie ciagniecia w dole brzucha, robilam test w dniu @ale wyszedl negatywny do konca niewiem kiedy byla owulka powtorze test za kilka dni, myslicie czy jest nadzieja? czy mialyscie podobnie?

reklama
Do góry