reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Może z pomocą przyjdą testy owu i monitoring :-) choć szczerze pisząc ja w tym cyklu zawierzylam kobiecej intuicji i sygnałom organizmu i mnie to NIE zawiodło. Obserwacja śluzu i "pykanie"jajników... w dniu największych objawów zrobiłam test i była owu ...dużo później niż bym pomyślała ! Testy robiłam na ogol od 13 dc do 16 I potem dawałam sobie spokój ;-)

Tak obserwuje tempke i testy owu też robię.... moj gin powiedział że powinnam mieć owu koło środy... i chyba się nie mylił ale cykl już mi się przesunął.... także Andzia w tym m-cu nie wiem czy mam wypadnie w tym samym dniu[emoji4]

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

Wedlug mojego kalendarza owu też wypada mi w środę chodź ja czuję ten dziwny owulacyjny ból od wczoraj... Dziś tempka była 36,9 rano...
1514830624-293b6294adf47300-aaaaaa.jpeg

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Andzia mam taką samą apkę[emoji4] według niej ja miałam owu wczoraj[emoji23][emoji23][emoji23] dziś natomiast miałam ogrom śluzu[emoji5]
Więc kochana obserwuj się hehe i może jednak będziemy razem testować[emoji41]

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

No mowie wlasnie wczoraj czułam ten specyficzny ból owulacyjny przy siadaniu czy wstawaniu wiecie o co mi chodzi tak jakby na odbyt promieniowalo hehe sorki za te szczegóły no i dzisiaj też... Oczywiście sylwestrowa noc udana imprezowo i łóżkowo no i te pozostałe płodne 3 dni też wykorzystamy... I zostało nam to co zawsze co miesiąc.... Czekanie [emoji2][emoji2]

Aha a zanim ten poprzedni cykl się przesunął to zaplanowana owu była na sylwestra także może się arka nie myliła...

reklama
Do góry