reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
A jak to u was bylo? jesli moge wiedziec?czy mialyscie szybko jakies objawy czy tez nie? i czy syzbko robilyscie test czy czekalyscie?
Hej Pola: -)

No właśnie wszystkie jesteśmy oczekujace na testowanie :-) niektóre maja dzieci a ja np. Staram się ponad dwa lata o pierwszego potomka. Jestem 6dpo jeszcze jakieś 8 dni i mogę robić bete chyba ze mnie wcześniej zaleje.

Odnośnie badania czy mam wrogi śluz to i tak nic nie zmieni bo na to nie ma leków a mój lekarz gdyby chciał mnie naciągnąć to już by dawno mi zrobił to badanie ale jutro tak czy tak po pracy chyba wybiorę się na prg bo mnie znowu mdli jak przed @ natomiast wdala mi się jakaś infekcja i troszkę spuchlam na dole i swędzi lekko nie wiem czemu jak od 3 dni nic nie było . No nic poczekam na rozwój wydarzeń a moje lab jutro jest nie czynne a po 12h nocnych nie chce mi się stać w innym w kolejce a wynik dopiero w poniedziałek no nie bardzo. Chyba jednak odpuszcze.
Zobaczymy co czas pokaże jeszcze tydzień w sumie i moge testować w przyszła niedzielę

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Masz już Pola jakieś dzieci ? Czy to dopiero pierwsze? Mieliście z M jakieś badania czy dopiero startujecie ze staraniami?

Jadzia z tymi infekcjami to mamy przewalone... ja narazie czekam na owu ale zarówno z moich obserwacji jak i po wizycie u gina mi się opóźni... gin powiedział że jajeczko przodujące będzie pewnie w połowie tygodnia... zresztą u mnie póki co to sucho....

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

hejka, my staramy sie o pierwsze dziecko:) ja juz mialam wykonane badania i wszystko jest dobrze, narazie staramy dopiero od tego miesiaca wiec dajemy sobie czas na badania meza chociaz mi sie wydaje ze nie bedzie trzeba:)inaczej sie czuje teraz przed@ niz zazwyczaj i znikaja mi pryszcze co jest dziwne bo przed@ zawsze mialam, ale czekam do niedzieli:)

Jadzia z tymi infekcjami to mamy przewalone... ja narazie czekam na owu ale zarówno z moich obserwacji jak i po wizycie u gina mi się opóźni... gin powiedział że jajeczko przodujące będzie pewnie w połowie tygodnia... zresztą u mnie póki co to sucho....

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
No przewalone kochana ja już dawno nie miałam infekcji w sumie od lipca bo Maz był wtedy w Norwegii jak mnie złapało.
No to trzymam kciuki za jajeczko :-)

Pola obyś nie.musiała długo czekać na fasolę życzę Ci tego z całego serduszka. A kiedy będziesz testować?

reklama
Do góry